2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart sor tabi en fazla engellenirsin. Ayrıca gerçekten bilgi vermek isteyen biri çok soru sormus olmana tepki vermez.
-
Bence bilgi alsaydı haber verirdi. Yarına kadar beklemelisin bence.
-
Bence de biraz daha bekle
-
Bence de bekle sana haber vericem demiş zaten yarın sorarsın tekrardan
-
Çok sık boğaz etmemek lazım bence de yarın sabah tekrar sor unuttunuz galiba diyerek
-
sordum gordu cvp vermedi
-
@miss-smith in gazına geldım
-
@İnmyheart al iste engeli yicen simdi
-
Bazı şeylerin peşine düşmedikce sonuç alınamıyor. Bence iyi yapmışsın bilgi vermek isterse verir zaten
-
gecen de böyle yaptı gordu cok sonra cvp vermstı @TugayÇ bekleyelm bakalm
-
@İnmyheart bence sor artık hocam saat kaç oldu engellerse de yapiacak bi şey yok bu ilan bizim için çok önemli olumlu mu duyduklariniz değil mi en azından şimdiden bi Ufak bilgi verseniz falan de
-
@İnmyheart en iyisi..
-
@İnmyheart oyalıyo bence , sormuştur cevabını da almıştır
-
Senaryo kurmaktan kafam mal oldu şu süreçte ya
-
@aylin-yılmaz nıye oyalıyokı sankı devlet sırrı
-
@İnmyheart Sonuçta onlarca mesaj atmadın 1 mesaj attın senin halinden anlayacağını düşünüyorum bu da senin gündemin. Aradan saatler geçtikten sonra kendi hayatınla alakalı önemli bir mesele hakkında ikinci kez sormanı normal karşılayacaktır halden anlayacaktır bence.
-
@İnmyheart onlar için öyle atama bekleyenlri gören yolunu değiştiriyor
-
@İnmyheart Görüp yazmadıysa titreşim gönder sürekli eski msn günleri aklıma geldi
-
@İnmyheart 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
gecen de böyle yaptı gordu cok sonra cvp vermstı @TugayÇ bekleyelm bakalm
Valla kardesim yaptigimiz kotu bjsey yok sonucta ekmek davasi bu baska bisy degil oyuzden beklemek aleyhe ki artik gelse de hos gelmese de hos cunku bir yilimiza mal oldular bunlar...oyuzden kaybedecek seyimiz yok kardesim bence sor bi kere daha
-
@İnmyheart hilmi bey genç biri mi twittirda cengiz beyle resimleri var eğer oysa herkes mesaj atsın