2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith evet genç bırı
-
@İnmyheart tamam bizde mesaj atalım
-
@miss-smith bnce uzerıne gıtmeyelım bıraz daha bekleyelım
-
@İnmyheart aynen arkadaşlar genc biri olması anlayışlıi olduğunu göstermez
-
İlansızlıktan kıvranılan şu ara için biraz mola vakti gülün arkadaşlar
https://mobile.twitter.com/zalimin50tonu/status/840957128873517056/video/1 -
Ben yazdm arkdaslar nasl yardmci olmami istersin kardesim yazms bilmiyr gibi davraniyo
-
@hulyayasar ya gerçekten bilmiyor ya da olumsuz bir duyum almış söylemek istemiyor olabilir
-
Açıkçası olumsuz bi duyum alıp ya sőylemiyim de űzűlmesinler diyecek kadar dűşűnceli olduklarını pek sanmıyorum. Bence bilmeme ihtimali ağır basıyor.
-
Referandum öncesi olumsuz bir şey söylemekten kacinacaktirlar bu yüzden bu haldeyiz bence
-
bılmıyosa nıye bızı oyalıyor ya
-
@İnmyheart Gördüğü halde hala cevap vermedi mi ?
-
Yarn öğlen bilgi verecekmis kendsi ins güzel haberler aliriz
-
@TugayÇ hayr vermedi
-
Ben unutursam sen bana yaz dedi sagolsun
-
ıyı barı @hulyayasar bna hıcbısy soylemedı gorup yazmadı
-
haydaa yarın öğlen mi oldu şimdi de oyun oynuyolar bizimle resmen nolcak gece ve ya sabah vahiy mi inecekmiş gerçekten yazık yahu insanlar kaç saattir sayfayı yeniliyor ders çalışamaz oldu bir iki kelime duymak için
-
@hulyayasar o da bizim duyumcular gibi uzatıyor süreci
-
@guyman evet yorulduk ama yardmci olmak istemese beni ilgilendirmez derdi belkide konusamadi yetkili biriyle yarn görüşecek vs çünkü müsait değilim yarn oglen yazaym dedi bilemeyz ki durumunu . Bekleyip göreceğiz hayrlisi
-
Bende yazıcaktım ama çok yüklenmeyelim @hulyayasar hocam madem size de öyle ddi bekleyelim Allah sonumuzu hayır etsin bu kadar emek boşa gitmicektir hala mücadele edebiliyorsak bi hayır vardır mutlaka
-
peki sen tam olarak ne yazdın @hulyayasar yani konuyu ne diyerek ilettin