2016 Aralık GUY Sınavı
-
Eskiden bir guy sınavı vardı..Ne oldu o!
-
Öğleden sonra üstadla bir daha görüşeceğim dostlarım. Buradan bilgilendirme yaparım. Umarım sizin için müsbet havadislerle gelmiş olurum.
-
@Priss hadi inşaAllah artık güzel haber duymak istiyoruz
-
@Priss inşallah 15 martta gelir ilan
-
Önceden de dediğim gibi dostlarım ben ilan geleceğine hiç inanmıyorum. Maalesef 2016 yılı tam manasıyla hasar zarar ziyan yılı oldu. Ancak 2017 sizler için tıpkı 2012 yılı gibi olacaktır.
-
@Priss kardeşim her sene senin gibi alım patlaması olacak deniliyor ama 2014 beri alım hep azalarak gidiyor...
-
@Aristo76 Dostum 2015'de alımlar fena değildi. Ben azalarak gittiği fikrinize katılmıyorum. Ayrıca benim alımlar çoğalacak derken dayanak noktalarım var. GUY ilanı için kesin bilgiler alamasak da 2017 yılındaki alımlar için kesin sayılabilecek duyumlar alıyorum. VMY DUY MHUY GUY İlGÖÇ MUY ve Sayıştay ve biraz çabayla idari hakimlik bunlardan aklımıza ilk fırsatta gelenler. Tüm bu kadroları topladığımızda ortalama 5000'e yakın insan demek.
-
15 mart benim dogum gunum ilan gelirde doğum gunu hediyesi olur insallah
-
@Priss puanlarimiz gidiyor gucumuz tukeniyor ama yazdiginiz bu gelcek ilanlar sinavlari mulakatlari 1 yil daha kayip demek hayatimizdan:( umarim biran once istihdam yaparlar ve bir kismimiz en azindan rahat nefes alir. Bir gun bile cok buyuk kayip artik bizlere keske bunu birileri gorse anlasa
-
En azından 2000 guy versinler sınav açıldı diyelim
-
@selinn Değerli dostum dediğin evrelerin hepsinden geçmiş birisi olarak seni çok iyi anlıyorum. Ancak sen pes ederken çalışan birileri var unutma. Sabır bu işin anahtarıdır. Hele bir şu 15 Mart gelsin pek umudum yok ama bir beklemek lazım. O olmadı bir gayret KPSS'ye çalışmanı öneririm. Bir söz var : zorluk çekmiyorsan o yolda bir sıkıntı vardır.
-
@Priss şurda ne kaldi 15 marta bekleriz evelAllah
-
@Priss çalışıyoruz da bu bakan olduğu sürece çok kadro açılacağını sanmıyorum o kadar kpss sonrası cimri biri.
-
@Ricardoreyiz Dostum o konuda kısa bir kelam edelim. Bilindiği üzere sayın Bakan kurum çekirdeğinden gelme aslında çok başarılı bir bürokrattır. Bu alımlar konusunda bu derece cimri davranmasının nedeni de aslında tam da buradan kaynaklıdır. Yani kurumun içinde yetiştiği için memurların çok da canla başla çalışmadığını ve memur şişkinliği olduğunu görmüş bir zattır kendisi. Kurum içinden gelmesi Maliye Bakanlığı'nı ve personel kalibresini ve niyetini çok iyi bilmesine neden oldu. Bu yüzden personel alımına daha doğrusu yüklü alımlara oldukça karşı bir bakan profili çiziyor. Ancak bu sürdürülebilir bir durum mu? bence değil nedeni şudur 15 Temmuz hain girişimi nedeniyle vergi daireleri artık işlere yetişemez oldu. Bu yüzden ben alımların artacağını düşünüyorum. Ancak şu da bir gerçektir. Sayın Ağbal'ın yerinde sayın Şimşek olsaydı alımlar daha fazla ve zamanında olurdu.
-
@Priss umarım referandum sonrası kabine değişikliginde gider ne diyelim o kadar ah kaldı kalmasın o koltukta.
-
@Priss Kardesim Bakan Bey Turkiyenin 4 bir yaninda ki vergi dairelerinde mi calisti sanki. Bizzat bakanliga alim yapilmayacak ki. Vergi dairesi mudurleri agliyo be suan adam yok diye. Bu alimin gecikmesinin nedeninin memurlarin verimlilik farklarindan oldugunu dusunmuyorum. Temiz bi kpss ile adam almak istiyor bakan bey
-
@TugayÇ katiliyorum. Kpss yi 1 yila dusururken bile biliyorlardi sorularin kopyalandigini bence. Oyuzden butun alimlar kpss sonrasina sarkitildi.
-
@TugayÇ soruları çaldırmasalardı ozaman.2008 den beri biliniyor soru calindigi ben dersaneye giderken polislik sorularinin dagitildigini herkes biliyordu örtbas ettiler 10 sene kadar kendi arzulariyla bize mi denk geldi yani temiz kpss cok sukur soru calmadik biz.
-
Bu zamana kadar boyle kati davranilmasinin kime ne yarari oldu ben anlamadim. Islerin yurumesi icin alim olmak zorunda yani bunun aksi nasil giderilirki bir kisi 3 kisilik is yapmaya nekadar devam edebilir. Sadece olan bize oldu iste bos yere onca ay bekletildik. Belkide farkinda olmadan psikoloji testinden faln geciriliyor olabilirmiyiz:/
-
@Priss bu arkadas ayni dersaneci gibi konusuyor