2016 Aralık GUY Sınavı
-
@köyün-ağası mesela bu gazeteyi paylaşabilirmsn o grupta 25439 üyesi olan grup arkadasım benm gönderilerimi onaylamıyorlar
-
@eylül5 bnde ııbf ıcın cıkan haberlerı paylastm o grupta yonetıcı onaylamadı
-
@bombiksmori hocam gonderici olarak isim yazdiniz mi acaba ben yazdimda ,,
-
herkes tutturmus @paretowilfredo konuş diye ama paretonun umrunda degıl. kadır koc ta cok ılgılıydı en baslarda sımdıler de bana guy demeyın dıyor. paretoda aynı yolda sanırım.??. durun bakalım uc bes gun gırmeyın foruma yorum yazmayın parete bıraz kafasını dınlesın cevap verır herlde.???
-
Onaylamıyorlar haberi fake hesabı olan biri profilinde gelir idaresinde memur diye yazsın resimin yanına da
Biz o kadar uğraştık bizim kurum için onaylanmadı bunlarınkini onaylayacaklar galiba yazsın yada başka bişeyde yazabilirsiniz kendinden olmayanın haberini onaylamıyorlar benim fake hesabım yok normal hesabımla yaptım ama halen onaylanmadı -
@kamuguyyy hocam isim yazdım tabi ki. Hatta kimliğime bile baktılar.
-
En son dűn baktığımda herkes gayet umut dolu konuşuyodu ama bugűn yine moraller bozulmuş gibi. Bu genç yaşta ruh halimizin geldiği hale bak..
-
Cumhurbaşkanına mektup yazdığımızı hatırlatalım cb baş danışmanı burda
-
@ERKANTAN__ Bu hesaptan rt lenin son gönderinin altına yazalım
-
Yaa hani il göç gelecekti ne oldu
-
15 MART TA 3000 KİŞİLİK KADRO İLAN EDİLECEK ARKADAŞLAR
-
@fırat_-_ kaynak?
-
@eomer bakanlıktaki bi tanıdık
-
Sınav ilanı mı gelecek açık ve net soykermisiniz
-
@fırat_-_ hadi inşallah
-
@fırat_-_ bakanlıktaki bi tanıdık, 3000 ve 15 Mart..bu içerikte ne kadar çok cűmle duyduk. Dilerim bu doğru çıkar.
-
............
-
@fırat_-_ KARİKATÜR FIRAT MI
5 dakika önce üye olmussun -
@fırat_-_ psikolojimizin ne halde oldugu belli bu durumdaki insanlarla egerki dalga geciyorsaniz cok üzücü. Ama hayali bile iyi hissettiriyor suan o ayri
-
@miss-smith öyle bi duyum aldım paylaşmak istedim teferruatla ilgili bi bilgim yok art niyet aramaya gerekte yok