2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy suan iki kisi bir arkadas ta baska vekille gorusecek
-
@Dick-Advacoat tag belli mi hocam
-
@Te_go_çı saat 20:00 de söyleyecekler tagı
-
@ky061 İnşallah olumlu haber alırsınız.
-
Arkadaslar bayburt mv ile konustuk sagolsun bizi dinledi ve yarin genel merkezde yapilacak olan toplantida bakan beye isteklerimizi iletecegini soyledi ayrica bu tarj ricalari toplu sekilde yaparsaniz daha iyi sonuc alirsiniz diye bize soyledi...
-
@ky061 genel merkezede gitme şansınız yok mu
-
@ky061 Naci agbal la yakinen calisiyolardir bakalım ins olumlu dönüşler alırız çok tşk ederiz gidip uğraşan arkadaşlara sizde örnek oldunuz Ankara da olup gitmeye çekinen arkadaslara çok sagolun
-
Allah razı olsun arkadaşlar.. Başta sizin bugűn verdiğiniz emek ardından da bizim emeklerimiz karşılıksız kalmaz insallah..Bugűn değilse bile çok yakındır diye űmit ediyorum
-
İnş yarın bakan demez onlar kim ne istiyorlar diye
-
@k67 dönüs yaparız dediler mi hocam nasıl bilgimiz olcak
-
@köyün-ağası bizden bî- haber gibi davranırsa valla çok içerlerim kűserim ne biliyim bişeyler yaparım kendi çapımda:)
-
@ky061 milletvekili ile nasıl konuştunuz kendisi kurulda insanları kandırmaya utanmıyor musunuz
-
Ayrıca yarın genel merkez toplantısı yok tekrar genel kurul var.
-
@svgii hocam ne demek istiyonuz açık konusursaniz olay ne tepki niz neye bizde anlamış oluruz
-
@bombiksmori ben direk beddua ederim:)
-
@svgii siz mecliste mi calisiyosunuz?
-
@ky061 Kardesim emeğin ve çaban için ben de teşekkür etmek isterim Allah gönlüne göre versin..
-
Bayburt mv ile görüştüm demiş arkadaş. .zaten sayın naci bey yurtdisinda.sahab beyde 2 den beri genel kurulda hiç odasına çıkmadı.
-
@svgii ayip yaptigin daha da ekstra soylemlere gerek ama senin gibilerden oldugunu biliyordum o yuzden etkilemedi ayipinla yasa
-
Hayretle izliyorum. Diğer arkadaşlara cevap hakkı doğuyor bu durumda. Ama keşke iyice anlayıp dinlemeden bőyle suçlayıcı konuşmasaydınız.