2016 Aralık GUY Sınavı
-
ben de 50 kişiye yakın gönderdim 10 kişi gönderse bile etki yaratacaktır diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar ankara mv vedat bilgine atin eskiden Ahmet davutoğlunun bas danışmadıydı okuldan hocamız ayni zamanda duyarsız ama belki insafa gelir
-
Bende tüm tanıdıklarıma haber verdim gönderecekler ve kontrol edeceğim gönderdiniz mi diye
-
Cimerden cevap geldi değerlendirilmek üzere Maliye Bakanlığına gönderildi yazmış maile cevap
-
Arkadaslar bence Chp grup baskanvekili özgür özer parti sözcüsü selin sayek böke muharrem ince
Ak parti grup baskanvekilleri naci bostancı ilknur inceoz mehmet muş bülent turan mustafa elitaş Parti sözcüsü Yasin Aktay a falan yazalım
Maraştan Mahir Ünal a falan bunlar partide sözü gecen ağırlıgı olan isimler bence -
Ben de gönderdim ha gayret..Ev halkı için de göndereceğim 1 kişi bile dağlar kadar fark yaratabilir yeter ki elimizden gelen çabayı kucumsemeyelim
-
@maliyeciadayi bu isimlere Lale Karabıyık 'ı da ekleyebiliriz. Kendisi mv olmadan önce iibfde öğretim görevlisiydi sorunlarımızı daha yakından bilir.
-
Bunca çabaya gelmezse daha maliye ilanları, kapı kapı gezmeye gelenlere evde ögretmen yok diyecegim
-
Tuğrul hoca da kpss puan gecerliliğine takmış yahu Puanların 2 yıla çıkması guy ilanının gelmesinden daha düşük değil mi arkadaşlar önceliğimiz guy ilanı olmalı bence
-
Sayistay 2017 kpss den sonra 2018 kpss den once 2 kez alim yapacakmis. Memurlar.nette de bu haber var. Vdk da 2017 kpss ile 1000 1500 arasi vmy alacakmis. Facede birisi yazmis
-
İlan gelse de puanım yeter mı diye düşünsek artık. Tarih cografya çalışmak zoruma gidiyor
-
@guyan-gelmiş 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.liste herkes memleketinin milletvekiline soru önergesi verilmesi için talepte bulunabilir.
Akp milletvekillerinden bilgi diğerlerinden önerge talep edilebilir.Ben başladım yazmaya:)bunu yapalım arkadaşlar eminim biri duyacaktır özellikle referandum da ya muhalefet ya iktidar bu sesi kullanmak isteycektir
-
@Jakuppp kesinlikle katiliyorum 2017 kpss sonrasi gelcek ilan kasim ayini bulcak issiz gecen fazladan 8 ay daha bunun ne demek oldugunu bir anlasalar. Benim puanimi 5 yil daha gecerli yapsalar bile suan ilanlarin cok gelmesine degismem.
-
Twitterda bir arkadaş 3600 guy talebi olduğunun duyumunu almış.Aldıkları kişilerde gib'de müdür ve şefmiş..
-
-
@eomer 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Twitterda bir arkadaş 3600 guy talebi olduğunun duyumunu almış.Aldıkları kişilerde gib'de müdür ve şefmiş..
Derlerrr
-
@eomer en azından makul bı sayı zira 8000 diyeni de gorduk. Insallah dogrudur..
-
özgür özel muharrem ince aykut erdoğdu lale karabıyık a yolladım
demin yazmayı unuttum aykut erdogdu da etkin isim denilebilir kamu mezunucumhurbaskanlıgına yollamıstım maliye bakanlıgına iletildi diye cevap gelmiş
-
@eomer göstergedir o kardeşim
-
@ff ben elçiyim kardeş gördüm paylaştım gerisi beni aşar