2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaslar bu haber hakkinda bilgisi olan var mi guy sınavı acilmayacak deniliyor
-
@altunsoy kurum içi gelir uzmanlığı haberi o hocam bizimle bi ilgisi yok
-
@altunsoy Milletvekili Ahmet Selim Yurdakul soru önergesinde Maliye Bakanı Naci Ağbal'a "Kurum içi Gelir Uzmanlığı sınavı açmayı, kurum içinde yetişmiş ve eğitimli insan kaynağınıza kariyerlerini geliştirme imkanı sunmayı planlamakta mısınız?" Hocam daha önce konusulmustu grupta ama kaçırdınız sanırım. Tekrar belirteyim soru önergesi KURUM İÇİ guy sınavı hakkında.
-
Devlet personel başkanlığının sitesinde kurumlara 2017 yılı için verilen atama kontenjanları belirlendi diye bir duuyuru var. Listede kurumların sayıları 5-10 diye gidiyor. Bilgisi olan var mı acaba?
-
Yaa bu 500 il göç alınacak diyen arkadaşa ne oldu
-
@83istanbul açıktan atama ve nakil sayısı yazıyor başlıkta bizle ilgili değil sanırım
-
@83istanbul bu kadroları büyük çoğunluğu p3 puanı ile merkezi atamadaki kadrolar.A grubu ile alakası yok.
-
@Aristo76 mart sonu nisan başı kesin demisti. Heyecanla bekliyorum
-
@hulyayasar bugün saat 2 de genel kurul toplantısı var.umarım görüşme fırsatınız olur.
-
@E.M.Z tesekkur ederim hocam
-
@hulyayasar bizde suanda meclisteyiz bu gorusme bittikten sonra diger vekillerin kapisini beraber calabiliriz
-
Bugün Meclisi iibfliler sarmış resmen o zaman iyi veya kötü bugün haber alırız diye umuyorum
-
@renkverlan olur daha güzel olur bizim vekl henz gelmedi sizn isiniz bitti mi
-
@renkverlan bugun kurul varms ne zmn cikacagi belli deglms isnz bittyse baska vekllere birlkte gidelm
-
@hulyayasar yok daha bejliyoruz yarim saat sonra gelecek isi biten ozelden yazsin biz birinci kattayiz
-
Genel kurulda elektronik oylama yapılıyor.saat 5-6 gibi ara verecekler.biraz bekliceksiniz arkadaşlar.
-
Tag var mi aksam birwz tweet atalim.. Akşamları bakıyorum bizimle alakali pek tag bulamıyorum tweet atmak icin..
-
Akşam zaten planlı bir etkinlik var 20.00 de
-
Mecliste vekil bekliyoruz insallah durumumuzu anlatacagiz insallah bir etki yapar...
-
@ky061 kaç kişisiniz hocam