2016 Aralık GUY Sınavı
-
2014 yılında ilan 13 kasımda gelmiş şayet bu sene sınav olacaksa 15 kasıma kdr bekleyelim şahsi fikrim tabi.gelmezse referandum muhabbetine kalmış demektir.
-
İnsanları anlamak gerçekten güç ümitlerden nemalanıp keyiflenmek nasıl bir haz anlamıyorum boş boş konuşuyorlar siz de inanmayın orada yazılanlara boşverin dersimizi çalışalm gelirse gelir boş insanlara prim vermeyelm
-
Arkadaslar ben bir şey sorcam guy da yedekler den çağırma ihtimalleri nedir geçerlilik süresi 1 yıl yoksa tekrardan o il için sınav ilanı gelmesi mi bilgi verirseniz sevinirim.yani son gib te ihraclar olursa bir ihtimal bir kısmı bole alınır mı çünkü ben de özel sektörde çalışıyorum yani bole bir ihtimal var mı merak ediyorum.
-
Dostlar Merhaba.
Aslında haber niteliğinde olana dek paylaşmaktan yana değildim biliyorsunuz ama en azından ilk intibalarımı sizlerle paylaşayım. Çünkü ders çalışmanızı ve başarılı olmanızı istiyorum. Kendinizi heder etmek yerine güzelce derslerinizi toparlayın ve sınav geldiğinde inşallah hazır olun.
Guy ile alakalı haberler olumlu sayılır. NETLEŞTİREMEDİM ama gelen bilgileri derlediğimde vardığım neticeyi söyleyeyim. İki ihtmal var ya yıl çıkmadan bir ilan yılın başında bir sınav. Bir ihtimal küçük bir sarkma ve KPSS evvelinde sınav. Yani her halukarda KPSS olmadan sınav olacak benim çıkarımım. Rakamlarla alakalı 1250-1750 bu şekilde iki duyum var.
Kat meselesin gelince, 10 kat meselesi hala ağırlığını koruyor haber noktasında. Daha absürd şeyler de geldi ama hiç olacak işler değil bence o yüzden hiç paylaşmıyorum.
Maliye'de gelen olumsuz bir haber de var. Kuvvetle muhtemel 2016 ve 2017 ilk yarısı VMY alımı yapılmayacak gibi görünüyor. Aslında plan var ama bunu engelleyen faktörler var kurum içi. Son promosyon eğitimine daha önemli gözle bakılıyor. Eğitim süreleri 1 seneye çıkarıldı ve bu durumda yeni bir alıma sıcak bakılmıyor. Bakalım durumlar böyle şimdilk. Netleştikçe haberler paylaşma devamedeceğim.
Hadi şimdi kahveleri kapın dersin başına
-
Hocam absürt olan ne bize bişey absürt gelmez bu saatten sonra onları da söyle hele
-
@paretowilfredo yani kardeş iki alım mı planlanıyor guy için bir yıl çıkmadan bir de KPSS öncesi mi yanlış mı anladım
-
@hebelebe Yanlış anladın
-
@hebelebe Tek alım olacak. Ya yıl bitmeden, ya da KPSS öncesinde. Anladığım bu benim.
-
Zaten bi alim olacak sonuçta her sene olmuş bunu biliyoruz. Kpss öncesi de olsa olacak ama bu yeni bir haber değil ki hepimiz biliyoruz bunu
-
Ya bu duyumcular hep mi ihraç edildi.Ne kadar muallak dolu bir yıl oldu.Gercekten beklemek hepimizi yıprattı.Galiba 2017 KPSS gelecek hedefimiz oldu
-
@marsallinksi malesef bu yil diger seneler gibi net konusulmuyor maliye bakanligi hakkinda. Vmy de duzenli alimi olan bir meslekti ancak bu yil sekteye ugrayacak gibi gorunuyor. Bu yil kesin olarak yapacak diyemedim malesef bir turlu guy icin cunku enteresan sekilde icine kapanmis durumda.
Bunda Sn. Ağbal'ın etkisi yadsinamaz. Guy meslegine bakis acisi cok ic acici degil Sayin Bakanin. O yuzden olumsuz ihtimaller de var halen. Ve ihrac sureci halen tamamlanmis degil bakanlikta. Dedigim gibi net olarak olumlu/olumsuz haberlestirebildigimde paylasacagim.
-
@lal size de yanit vermisim gayri ihtiyari. Bu muglak tablonun sebeplerine dair.
-
1 yıldır alım olmuyor ve kpss ye kadarda tek alım olacak bu kesin neredeyse ve rakam dediğiniz gibiyse gercekten durum kötü. Kaldıki mhuy ve vmy es geçilecek bu yıl. Resmen boşa kürek çektik. İnşallah sayılar artar.
-
Benim tahminimce mart nisan gibi referandum bahanesiyle ilanların geleceği bir dönem olacak.
-
@paretowilfredo Sizde bizi bilgilendirmek icin uğraşıyorsunuz.Mutlu haber veremeseniz de tesekkurler
-
Pareto desene sevdamız başka bahara kaldı vmy de yalan oldu. Mali hizmet taa dünden patladı.Guy desen herkes element uydurur gibi birşeyler sayıklıyor.Duy,muy zaten hiç konusunu bile açmıyorum.
-
vmy acilmayacak mi..... Aman Allahım...
-
resmen 2015-2016 yıllarım boşa gitti. iki yılım boşa gitti. hakkım haram olsun o bakana
-
@paretowilfredo vmy hakkindaki duyumundan ne kadar eminsin. güne öyle kötü başladım ki...
-
Baskı kurmamız lazım gençler yoksa vmy yalan olur mhuy da gelmeyecek bi guy kaldı elimizde