2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkdaslar ömer ekinciye yazmiyor muyuz
-
@ddguy istemiyorum
-
ARKADASLAR PAZARTESI PTT DEN BU MEKTUBU CUMHURBASKANINA GONDERIYORUZ
Sayın Cumhurbaşkanım merhaba
Bizler Kpss Alan grubu öğrencileriyiz.2016 Kpssden yüksek puanlar aldık fakat 2015 ve 2017 kpss A puanların geçerliliği 2 yıl olmasına rağmen 2016 kpss A puanı geçerliliği sadece 1 yıl ve Ohal günleri geçirdiğimiz için maliye bakanlığı ilan açmadı.Normal şartlarda her yıl 3000 kişi civarı açılan Gelir uzman yardımcılığı sınavı bile 16 aydır açılmıyor.Bizler Kpss A grubu 2016 puanlarının geçerliliğinin tekrar 2 yıla çıkarılması ve 2017 Kpss sınavı öncesi Gelir Uzman Yardımcılığı ,Malı Hizmetler Uzman Yardımcılığı,Maliye Uzman Yardımcılığı ve Vergi Müfettiş Yardımcılığı
Sınavları için ilan açılmasını talep ediyoruz.Kamudan atılan fetocularin yerini vatanına milletine hayırlı kişilerin doldurmasını istiyoruz. Büyük emeklerle Kpssden aldığımız yüksek puanların geçerlilik süresi dolmak üzere ve kurum sınavları açılmadığı için emeklerimiz boşa gidecek. Bu duruma sadece sizin çözüm üretebileceğinizi düşünüyoruz. Lütfen taleplerimizi geri çevirmeyin ve bizler için bir çıkar yol gösterin. Saygılar ve başarılar dileriz -
@maliyeci123 yazdık biz sende yaz saat 20.00 de iibf lileri unutmayın diye
-
@ddguy gel gel:)
-
Posta Adresi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 06560 Beştepe-Ankara
-
Sayın Cumhurbaşkanım,
Bizler Kpss Alan grubu öğrencileriyiz.2016 Kpssden yüksek puanlar aldık fakat 2015 ve 2017 kpss A puanların geçerliliği 2 yıl olmasına rağmen 2016 kpss A puanı geçerliliği sadece 1 yıl ve Ohal günleri geçirdiğimiz için maliye bakanlığı ilan açmadı.Normal şartlarda her yıl 3000 kişi civarı açılan Gelir uzman yardımcılığı sınavı bile 16 aydır açılmıyor.Bizler 2016 Kpss A puanının tekrar 2 yıla çıkarılmasını ve 2017 Kpss öncesi Gelir Uzman Yardımcılığı ,Malı Hizmetler Uzman Yardımcılığı,Maliye Uzman Yardımcılığı ve Vergi Müfettiş Yardımcılığı
Sınavları için ilan açılmasını talep ediyoruz.Kamudan atılan fetocularin yerini vatanına milletine hayırlı kişilerin doldurmasını istiyoruz. Büyük emeklerle Kpssden aldığımız yüksek puanların geçerlilik süresi dolmak üzere ve kurum sınavları açılmadığı için emeklerimiz boşa gidecek. Bu duruma sadece sizin çözüm üretebileceğinizi düşünüyoruz. Lütfen taleplerimizi geri çevirmeyin ve bizler için bir çıkar yol gösterin. Saygılarımızla -
@köyün-ağası tekrar twitter da açıyorum şimdi gençler 10 gün daha mücadele edelim bari Allah yardımcımız olsun
-
Sayin Naci Agbal Koceelinde mali musavirler odasinda konusma yapiyor suan arkadasa guy icin soru sormasu icin rica ettim insallah sorarda cevap aliriz
-
INSALLAH @rosebud06
-
@rosebud06 bekliyoruz
-
Hadi bakalım bekliyoruz
-
Yeni yeniden twitter adresi @dd_07guy takipleselim tekrar millet
-
@rosebud06 o muhterem arkadaşından haber bekleyen 20.000insan var kardeşim. İnşallah bir sıkıntı olmazda sorar
-
@rosebud06 Ozellkle kpss oncesı olacakmı onu sorsun lutfen
-
Arkadaslar bende facede canli yayin yaptigini gorunce rica ettim insallah sorar bende haber bekliyorum
-
www.kamupersoneli. net/m/gundem/is-begenmeme-yuzunden-issiz-olanlar-var-mi-h23899.html
Diyecek bisey diyemiyorum lanet olsun
Magduruz ilan istiyoruz calismak istiyoruz.
Duyun artik sesimizi sagir sultan duydu bunlar duymadi yaziklar olsun ya -
@ddguy @köyün-ağası hoşgeldiniz hocam siz gidince buralar cok sessizlesmisti
-
Arkadaslar hepinizden ozur diliyorum malesef kalabalik vardi soramadim dedi ..
-
john nassve **keynesin amcası ** kardeşlerim nerelerdesiniz sizsiz forum olmuyor.