2016 Aralık GUY Sınavı
-
@tataRamazan saygısız içerikten dolayi sikayet aldınız. Iceriginizi siliyorum.
-
@Destan komikmiş
-
Guy önemsiz bir sınavdır daha önemli bir şey varsa mhuy, muy, vmy, defterdarlık, hazine dışişleri bddk uzmanlığıdır. Bu sınavlar olmadan guy gelirse guy taban puanı 85'lere ulaşacak. Öncelikle insanlar bu kadrolara yerleşecek ki hem guy kontenjanları guy olmayacaklar tarafından işgal edilmesin hem de taban puan mümkün olduğunca düşsün. Ama bu sınavlar gelmiyor. Guy bunlardan önce gelirse 90-95 alanlar abanacak guya. Düşük puanlıların şansı sıfır olacak. Daha sonra bu sınavlar açılırsa bu sefer guydan bu kadrolara geçişler olacak. Bir iki aya kadrolar yine boş kalacak. Plansız programsız ilerliyor süreç. İnşallah bir an önce büyük kadrolara yerleşir insanlar. Guy hepsinden sonra gelir.
-
@asdasd Hayır anlamadigim bişey var hangi sene guy ilanı geldiğinde bu saydığımız sınavlar olup sonuçları bile açıklanıyor? Yapmayın Allah aşkına tek yaptığınız milletin moralini bozmak. Yüksek puanlılar guya her sene başvuru yapıyor zaten. Tabanda 85te falan kalmıyor.
-
Zaten her sene üst üste geliyor bu sınavlar. Değişen bir şey olmaz yine. Puan yüksek kapatır mı derseniz olabilir sonuçta puanlar yükseldi.
-
Ağzı olan konuşuyor her sene BDDK her sene duy yapılıyor ve sonuçlar da açıklanıyor zaten
-
@asdasd 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Guy önemsiz bir sınavdır daha önemli bir şey varsa mhuy, muy, vmy, defterdarlık, hazine dışişleri bddk uzmanlığıdır. Bu sınavlar olmadan guy gelirse guy taban puanı 85'lere ulaşacak. Öncelikle insanlar bu kadrolara yerleşecek ki hem guy kontenjanları guy olmayacaklar tarafından işgal edilmesin hem de taban puan mümkün olduğunca düşsün. Ama bu sınavlar gelmiyor. Guy bunlardan önce gelirse 90-95 alanlar abanacak guya. Düşük puanlıların şansı sıfır olacak. Daha sonra bu sınavlar açılırsa bu sefer guydan bu kadrolara geçişler olacak. Bir iki aya kadrolar yine boş kalacak. Plansız programsız ilerliyor süreç. İnşallah bir an önce büyük kadrolara yerleşir insanlar. Guy hepsinden sonra gelir.
Arkadaş aslında önemli bir noktaya değinmiş. Şuana kadar gelen süreçte GUY muhtemelen tarihinin en yüksek taban puanıyla kapatacak eğer il seçimi olursa.Düşük puanlarıları anlıyorum ama henüz 90 alan adam dahi GUY u düşünorsa bu onların değil sınav açmayan kurumların suçu
Farkında mısınız bilmiyorum ama KPSS den buyana yaklaşık 5.5 ayda henüz süreci tamamlanmış sınav süreci yok maalesef.
Temennim bu kadar bekledik madem herkesi mutlu edecek bir alım gerçekleşir -
-
Kadir koç un sabah haber kanalında dinleyen varmı daha önce dediğim kasımda ki 1800 1900 kişilik alım askıya alınmış mı demiş izleyemedim ben izleyen varsa tam olarak ne dedi
-
Nedense zaten bi guy için akıntı oluyor
-
@AbuZiTTin aynen.. dedigini soyledi hocam butce ilan falan hazirmis ama vermek icun ust kademeden emir bekliyolar dedi ne zaman gelirse artik..
-
Onlara bir şekilde sesimizi duyurmamız lazımda kimse gelmiyor ki etkinliğe puanlar yanacak
-
@AbuZiTTin hocam kizmayin ama bence bunu takmiyolar ya ne zaman bi etkjnlik yapilsa bi sorun cikkaya basladi millet korkuyo artik.. keske dinleseler de her gun yapilsa ama ne yazikki olmuyo kadro varken almiyolar niye onj da anlamis degilim zaten calisanlar yapilandirma falan cok yogunlar olandan da cikarildj onjmuzun acilmasi gerekirken bir surekli bekliyoruz
-
Bari açklama yapsalardı askere giderdik hiç olmassa
-
Kadir hocanın kasım duyumu da foss çıktııı
-
Neden askıya alınıyor bide onu deseler
-
O bizi dusunmeden askiya alanlar da Insallah ayni umitsiz durumlara duserler,ya simdi ne yapacagim derler Insallah
Ulan elimden geleni yaptim durum benimle alakali degil ama nasil anlatacagim desinler de bu gunler aklina gelsin -
@sradaninsan Insallah bedduam tutmaz ama bu buhrani bir sekilde kelimelere dokmem lazimdi
-
Peki şimdi ne zaman olacak sınav
-
Kadir zaten sallıyordu inandırıcı bi tarafı yoktu. Allah aşkına hangi milletvekili a grubu kadrolarında ne zaman ve kaç kişinin alınacağını bilebilir ki?