2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bunlar bizden yaman delikanlı beklerim ben herseyi 2000 kadro istedi baş üstüne ama hepsini almayabilir hele ki zaten baskıyla alıyor onu da yoksa hiç almicakti
-
Bu arada babam söyledi vergi dairesinde müdürler toplantı yapmış onlardn sayı belirlemelerini istemişler demek ki hala iller ve sayıları net dğl yrn ilan zor gibi görünüyo.Bence de nisanın ilk haftası gelir.Allah en hayırlısını nasip etsin bize çok bekledik
-
@karakalpaklı kardesim tam içimden geçeni yazmışsin ben de o filmi hayatımın birçok noktasına nişane etmeye calisiyorum. 1.agizdan duyduk arkadaşlar niye yeise düşüyoruz ilk önce alim olacak mi diye endişelendik olacağı haberini aldık sonra puanlarımiz yanıyor diye endişelendik yanmayacagini da bizzat bakan söyledi kpss öncesi yada sonrası fark eder mi dürüst olun kendinize zaten çalışıyoruz çalışmalıyız da...Streslenmeyi bırakalım arkadaşlar Allah takdirini nuksettiriyor yavaş yavaş rahat olun RAHAT OLUN bakandan da hilmi beyden de daha büyük garanti var.şu aldiklarimiza bakın bir de;Sabir,dirayet,mücadele, ınanç belki bu zorluklar ileride yönetici pozisyonlarına geldiğinizde çok ciddi mânâda yardımcı olacak süreç ve stres yönetmek adina.. Sabahtan aksama kadar hesabina tweet yağan mustesar yada sürekli arayıp bilgi istenen gib personel müdürü siz olduğunuzda bu baskılara nasıl dayanacaksiniz? Şuanda da gelistigimizi de unutmayalım. Büyük resmi gözden kaçırmamak dileğiyle herkese hayirli geceler
-
Bu ne olmuş böyle biz gün ogrenecekken sayıyı düşürmüsuz ne alaka
-
arkadaş milletin ilanına da engel oluyoruz 2 gündür hiç ilan yok
-
Bu gece de boş. Ama olsun, her şey çok güzel olacak
-
@karakalpaklı hocam sen yarın gelmesene bişey deneyecez
-
@sradaninsan Hiç mi gelmeyim yoksa sadece 00:00'da mı?
-
@karakalpaklı garanti olsun gece 1 de gel
-
@sradaninsan Madem bu kadar istenmiyorum. Yarın hiç gelmeyecem.
-
bugün osym den ücreti yatıran oldumu 4 5 saatir yatıramıyorum
-
@karakalpaklı benim iibf limin alınışı bile güzel
-
@köyün-agası cuma son demi başvurular ?
-
@köyün-agası Reis en sonrakini seçeceksin. Sonra Oturum artırmayı değil diğerini seçeceksin.
-
@köyün-agası ben saat 1.30 gbi yatırdım hocam
-
@kzxp 31 i son 3 mart ta son odeme @karakalpaklı son derken anlamadım
-
@iyimser16 9 dan beri ugrasıyorum olmuyor
-
Iki tane kpss alan gösteriyodu orada. Ilk baştakini seçince ben de yatıramadım. Sondakini seçiyoruz.
-
-
bende 1 tane var