2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith Bi arkadaşa bakıp çıkacam.
-
@karakalpaklı bugün 1000 kişiyle derin bir vurgun yedim.İlana dair hic bi haber daha da canımı sıkamaz bugun
-
@lal Puanın kaçtı?
-
@karakalpaklı 77.88
-
@lal Umutsuz olma. 75'i bulan iller olacaktır.
-
@karakalpaklı şaka bir yana zamanında 73 ler atandı bu mesleğe.Nasip meselesi
-
@lal aynen @karakalpaklı nin dediği gibi umutsuz olma takma söylenen rakamları 1000 mış filan bakan acıklayana kadar kimse alım olacağına bile ınanamıyordu.
-
@Smıth haklısın.cabuk galeyana gelen bir milletiz.ister istemez modumuz düşüyor.Kim ne derse hemen inanıyoruz.
-
Bilenler bilir. Will Smith'in Umudunu Kaybetme diye harika bir filmi var. Her canım sıkıldığında izlerim.
Siz kendinize bir şeyleri başarabileceğinize inandırın arkadaşlar. Insanlar kendilerinin yapamayacakları şeyleri sizin de yapamayacağınızı söyler, kulak asmayın. Pareto reisin dün akşamki yazdığı harikaydı. Daha büyük hedefleriniz olsun. Hayal değil ideallerle ülkülerle yaşayın. Allah'ın izniyle herkes hakettiği yerlere geçecektir.
Unutmadan tekrar: Tan atımının en yakın olduğu an güneşin en karanlık olduğu andır.
-
@lal o süreç çok uzadı ondan ikinci alım olsa bu şekilde olmazdı. Ben iki defa elendim mülakattan ilk defa bu yılki durum oldu. Şu da var bundan önceki ilan da seçim öncesi gelmişti.
-
@karakalpaklı evet harika bir film.unv.de de o filmle ilgili bir sunum yapmıştım.O zaman izlemistim o filmi.
-
@karakalpaklı filmi merak ettim atanınca izlicem inşallah
-
@turkkızı Atanmadan izle. Hatta bu gece izle.
-
@karakalpaklı eklemek isterim söz konusu film gerçek hikayeden alıntıdır ve izlemeyen varsa iki saatinizi ayırın arkadaşlar
-
@Smıth Her işin başı hayır diyerek yaradana sığınıyoruz.Napalim elden bisey gelmiyor.
Kendimi çok odaklanmıştım bu yil normal bir yıl olur ve ataniriz diye.kpss açıklandığı gün darbe oldu -
Ben 1000 kişilik ilan geleceğini düşünmüyorum. Acaba Sgk mülakat sonucunumu bekliyorlar ilanı vermek için. Düşünmüyor değilim
-
Arkadaşlar şimdi okudum bnde yazdıklarınızı da aklıma geldi 2015 te de 3000 kişilik kadro izni alınmıştı 1750sini kullanmıştılar.Dün de arkadaşım hocasıyla konuştu hocası bakanlıkta da çalışıyo o da dün hepsini tek seferde almayabilirler demiş bna da söyledi bnde olmaz öyle şey millet ayağa kalkar ddm.Ama demekki var öyle bişey.
-
@jevons öyleyse eğer sırf bakın aldik demek için alacaklar
-
@lal Aynen hayırlısı, bizler için çizilen yoldan ötesi yok, ne kadar acele etsek ne kadar çaba göstersek te vakti zamanı gelmeden olmuyor. Allah tez vakitte hayırlısını nasip etsin bizler için.
-
@Smıth Amin hepimiz için.Gerçekten çok zorlu bir süreç