2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy Valla 80e gelmez diye üzülmeni kınıyorum senin.
-
@ddguy bende esefle kınıyorum. Kalk ders çalış son tren bu kacirma
-
@TugayÇ 9800 lerde
-
@ddguy bak geçen senenin 78 puanına denk geliyor galiba puanın. Gördün geçen sene sadece ankara 79 civarı kapattı diğer iller hep 78 altı.
Rahat ollllll2015 ile 2016 p35 puanı hesaplanan aday sayısında fark var yanılmıyorsam 30.000 civarı onuda gözönünde bulundur buda tek yıl geçerli olcak diye girdi millet
-
Ufffffffffff kinamayin nolur valla sinirim bozuldu arkadaşım aynısını demişti yazdım hatta buraya da o zaman sallamadim ama su an öyle işte ya
-
@ddguy bizim bir arkadaş seksene gelmez dedi dövdüler onu ben söyleyim
-
Ayrıca bir ihtimal kaçıran arkadaşlarımız olursa da kpss için devam etmeliler. 2017Ile çok alım olacaktır. Ama inşallah buradaki tüm dostlarımız ilk sınavla kazanacaklardır.
-
@köyün-agası puanın 82.6 dan yüksekse boşver kardeşim girme:D ne hatası veriyor kardeşim?
-
Tamam gençler sustum inşaAllah hepimiz gircez tamamdır sağolun
-
@kzxp bu seferde bekleyen işleminiz var diyor:)
-
@köyün-agası zorlama olmıcak ağam:D
-
Ben derse geçiyorum dostlar. Yarın istenmediğim için uğramayacam. Ben yokken ilan gelirse de herkese benden çay ve kek ikramı olacaktır. Ertesi gün görüşmek üzere.
Selametle. -
@kzxp bırakacam zaten tası tarağı toplayıp büyük şehire gidip amele olacam 10 yıl sonra mütahit olurum belki
-
@karakalpaklı gitme ya senin totemler iyi oluyo ilan gelmezse bari biraz guluyoruz sayende takılıyoruz sana gitme biyere
-
Ya puan yeter mi diye düşünen arkadaşlar nasip te varsa 72 ile 73 atanirsın; ki atananlar var böyle puanlarla. Hayalperest olunmamalı ama ümitsizliğe de düşmemeli.
-
-
02:20 bu gece de hayal kırıklığı ile uyuyacağız(!)
-
@furkanbey saat 03.06 hayal kırıklığıyla uyu(ya)mayanlar da var
-
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar hepiniz duamdasiniz şu ağır mübarek günde yere düşen kalbimizi Rabbim yerden kaldırsın hepimize iman güç sabır versin ümitsizlik şeytandanmis bi an gaflete düştüm hakkınızı helal edin inşaAllah o ilan bölünmez hayirlisiyla hepimizi girer kazaniriz bu gruptaki herkes az veya çok dersten etkinliğe kadar emek verdi Rabbim boşa çıkarmasın Allah yar ve yardımcımız olsun inşaAllah
-
Günaydın arkadaşlar rüyamda bin kişi gelmişti ilan ama sayılar tam ağlamalikti 4 kişi alan il bile vardı az az dağıtmışlardi bi canakkaleyi tam hatırlıyorum 75ti. Benim ruyalarim hep ters çıkıyor ayrılmaz 1000+1000 diye bence umut fakirin ekmeği nerden umut edeceğimizi şaşırdık ama olsun. Kandilimiz mübarek olsun dualarımızda birbirimizi unutmayalım