2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar gelin bu gece etiket etkinliği yapalım. Naci ağbal,Cengiz Yavilioğlu ve Gibsosyalmedya'yı etiketleyerek binlerce twit atalım. Tag da #1000değil2000GUY veya başka bişey olsun. Ne dersiniz ?
-
Arkadaşlar şuan sayıyı kimin girip giremeyeceğini kimse bilmiyor 75 le girende olur 80 le kalanda siz yolunuza bakın moralinizi bozmayın bende bölüneceğini hiç sanmıyorum
Hayırlı kandilleerr -
Bu gece de dua nöbetinde olalım kuldan istemek yerine Allah a yalvaralim rızkı veren Allah bizim için de en hayırlısıni nasip eder inşallah.. Hayırlı kandiller
-
Herkese hayırlı kandiller. Bu mübarek günde inşallah beklediğimiz güzel haberleri alırız arkadaşlar..
-
Kara yollarıda 640 personel alacakmış
-
@krtalprn mühendis ve işçi alımı yapıyorlar sadece.
-
@pomak arkadaşlar mayısta tüm hafta sonları dolu.. Bu işle ilgilenen arkadaşlar ne zaman yapılabilir bu sınav? 3 haziranda dolu bir tek 9 haziran boş
-
Ya arkadaşlar nolur 80 e gelir gelmez zor gibi şeyler söylemeyin benim çok moralim bozuldu dün eminim etkilenen arkadaşlar vardır kimseyi etkilemeyin
-
naci ağbal twitterdan yazdı hayırlı uğurlu olsun 2000 kişi 10 nisan başvurular başlıyor
-
İlan geldi
-
2000 guy 10 nisan
-
Sınav tarihi ne zaman olur?
-
NACİ AĞBAL TWEET ATMIŞ 2000 ALIM DİYE
-
Allahim golll
-
Aaaaa Allahım çok şükür
-
Naci Ağbal açıklamayı yaptı bugün perşembe bu duyumda da mahcup olmadık çok şükür ilk maaşınızla buradaki herkesten yemek istiyorum
-
Sınav ne zaman
-
@öktem_ilteriş muhtemelen 9 haziran olur ya da hakimligin oldugu gun cumartesi ya da pazari
-
Twittleri bende gördüm.. tweet attığına göre bence bu gece ilan geliyor.. ya da gün içinde.. muhtemelen sınav kpss sonrası diye tahmin ediyorum..
-
@Priss SİZE ERZURUM CAĞ KEBABI SÖZÜM OLSUN. KENDİM İSTANBULDAYIM AMA ANKARA İSTİYORUM HEP. HANGİSİNDE DENK GELİRSEK SÖZZZ HOCAM