2016 Aralık GUY Sınavı
-
Günaydın dostlar. Eğer ilan sayısı 1000 ile sınırlı kalırsa çok kişinin canı yanar benim puan tahminim 80-81 altı herkes tehlikede.
-
Artık güzel bir şeyler olacağına inanmıyorum. Bir alım yapacaklar onu da bölmeye çalışıyorlar bu kadar oynanmaz. Ekranda 2000 deyip şimdi 1000 almak Nasıl bir mantıktır ki. KPSS artık tek sınavımız.
-
az daha sabır arkadaşlar belli ki açıklanması yakındır tabi mücadeleye devam...Ama 1000 kişi ile sınırlı kalma durumu bence ihtimali yüksek bir durum 1000 mayıs-1000 eylül şeklinde yaparlarsa şaşırmam.
-
Arkadaşlar konu dışı soruyorum kusura bakmayın (aktif bir sayfa olduğu için)
Maliyeden ANALIZ cozumlu soru bankasi cozen var mi? Yada inceleyen var mi
Guzel mi degil mi
Piyasada inceleyemedigim tek kaynak ve almayi düşünüyorum da sizin fikrinizi alayim dedim
Simdiien teşekkürler -
Arkadaşlar günaydın. Kandilimiz mübarek olsun. Bugün birbirimiz için çokça dua edelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
-
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. Eğer bu alım seçim için kullanılacaksa referanduma yakın tarihe kadar bekletildiysek sayının düşmesi saçma olmaz mı?
-
Hayırlı Kandiller arkadaşlar.. O gece bu gece hissediyorum bekleyin ve görün
-
@totti çok iddalısın. Günaydın arkadaşlar geceki mesajlarınızla bende yıkıldım 78 puanla...
-
arkadaşlar son ilan hariç diğer bütün ilanlar saat 15 ile 17 arasında gelmiş heyecanı sadece gece yaşamayalım gün içinde ilan gelebilir belki de o gün bu gün
-
@merve1.2 kesinlikle öyle olur. İçimden bir ses 2'ye bölmeyecekler diyo;) inşallah yanılmam
-
@turkkızı bugün içindeki ses bizi yanıltmasın diye dua edelim o zaman
-
@merve1.2 bugün niyetliyim hepimiz için çok dua etcem. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz sadece vakti ve zamanı var. Bu alımlar gecikince hep kendime şunu söyledim: 'Sabret, Allah geciktiryorsa güzelleştiriyordur.' Güzellikler bizimle olsun hayırlı bir şekilde inşallah.
-
Refarandum oncesi bu riske girmezler diye umut ediyorum
-
2000 kişilik ilan bile max. 10 il ilana çoksa dolar kadrosu... 1000 kişiyi nereye alacaklar zaten ıstanbul ilana ciksa 750 1000 kişi alir.. Biz 2000 diye bekleyelim eğer 1000 gelirse gerçekten çok kötü olur hiç gelmese daha iyi küfür eder gibi nedir1000 yaa
-
@turkkızı inşallah , bu kadar sabrın sonunda herkes hakettiği güzel yerlere gelir ve huzurlu uykular çekeriz
-
Geçen seneden 1250 kişilik kadro alınmadı üstüne ihraç lar ve bu senenin talepleri... Tüm bunlar varken 1000 kişi olmaz arkadaşlar bence. Iciniz rahat olsun..
-
@Te_go_çı özgür Şahan ın analiz maliyesi den bahsediyorsaniz eğer ; bir güne bitirebileceginiz bı kitap hocam 450 sayfa filan , biraz basit kaçıyor ama kattığı şeyler de var . Fiyatı ucuz zaten çok birşey kaybetmezsin çöz derim : )
-
Arkadaşlar sayın Bakan sorulan soruya net sekilde 2000 kişi alıcaz 2016 kpss puanlarınız yanmadan seklinde cevap vermişken bence başka kimseye itibar etmeyin.Tabi ki isterlerse sayıyı düşürürler ama en yetkili ağızdan bu sayıyı duyduk,daha farkli kisilere sormadan ilani beklemek en doğru hareket olacaktır.
-
@hopa-- Maliyeden anlayan birini bulduk galiba Konu anlatımı napalım nerden çalışalım öneriniz var mı
-
Bir delinin kuyuya attığı taşı 40 akıllı çıkaramıyor... Arkadaşlar sakin kalmaya ve etkinliklere katılmaya devam edelim 2000 kişilik bir alım yapacağını söyledi hepsini almasa bile en az 1500 alacak ki ben hepsini alacağı kanısındayım referandum öncesi böyle bi risk alamazlar. Felaket tellallığından da uzak duralım lütfen 80 81 altı giremez demek çok saçma geliyor bana. İllaki 80 81 ile kapatan il olacaktır ama altınada kesinlikle düşecektir. Görüyorum ki hala mayısta sınav bekleyen var arkadaşlar bu imkansız olmasada çok zor bir ihtimal önceliğimizi kpss ye verelim zaten guya da çalışmış oluruz. Guy o kadar zor bi sınav değil ve imece yada adem kılıçı 2 defa dönersek hazır oluruz. Sakin kalın ve moral bozmayın elbet o ilan gelecek o zaman düşünürüz tüm bunları.