2016 Aralık GUY Sınavı
-
Çok şükür bakandan bu güzel haberi de aldık inşallah en kisa zamanda ilani da görürüz
-
ulan ağlamak istiyorum
-
Ne zaman geliyor arkadaşlar tamam da kpss oncesi dedi mi bakan onemli olan bu
-
Ilan kpss öncesi gelir 2016 puaniyla başvurular yapilirsa sinav kpss sonrasına kalsa da farketmez
-
Haydi hayirli ugurlu olsunn
-
Vay be 15 mart aciklamasi
-
Şükür bu sefer mahcup olmadık. Üstadın dediği duyum buydu sanırım. Gerekli açıklama yapıldı hayırlı uğurlu olsun 1 saat içinde MHUY ile alakalı güzel bir haber daha ister misiniz değerli dostlarım
-
Şükürler olsun ya inanamıyorum
-
@Priss sürüsüne bereket maasallah:))
-
totem yapmıştım 15 marta kadar a kadro ile ilgili haberlere bakmıyacağım diye 1 aydır girmedim forumlara:) sanırım totem tuttu:))
-
Sukurler olsun arkadaslar nasil bir yil gecirdik yavas yavas mutlu Sona ulasiyoruz galiba inss defterdarlik fln da cok cok gelir yuzumuz iiicee gulerr
-
@Priss size çok dua ediyorum inşallah herşey istediğiniz gibi olur eğer bugün açıklama olmasaydı a grubu serüvenini bırakıyordum
-
Arkadaşlar alacaz dedi de sınavı ne zmn açacaklar vym başbakanlıktan onay bekliyor guy başbakanlıktan onay bekliyor inş refarandum veya ohal sonrasına kalmaz, yoğun bi twitterdan vs baskımız oldu, inş refarandum öncesi gaz almak için yapılmıyordur bu açıklamalar. Tam sınava 2.5 ay kala geliyor bu açıklama korkum yeni puan türleriyle almak için beklemeleri. Bu tür açıklamalardan ne kdr zmn sonra ilan açıklandı bi bilgisi ve ya fikri olan paylaşabilir mi? İLANI GÖRSEKTE RAHATLASAK
-
Arkadaşlar sunucu Bakana 2500 i bulcak sanıeım diye soruyor Bakan da 2500 ü geçecek diyor 300 ü vmy ise muy duy fazla olacak galiba
-
İl seçme yok 100 soru 10 katı olacakmış 2 kati mülakata dediler ilk 25000de olanlar şimdiden asılsın benden demesi
-
@Rorschach159 ilk 25.000 mi? Hocam o kdr düşer mi yaa?
-
@Rorschach159 adaletsizlik ama biz puanı boşuna mı yaptık?
-
TWEETER DA ZAMAN KONUSU İÇİN SAAT15.30 DA ETKINLIK OLCAK
-
başbakanı etıketleyelım de onaylasın
-
@nene-hatun gerçekten Helal olsun birinci dünya savaşı vermişsin:}