2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Rorschach159 senin ablan değilim görevim öğrencilik kişilik tamamlanması yaşıyorum her geçen gün olgunlasiyorum senin gibi her geçen gün kisiligimden kaybetmiyorum Allaha çok şükür
-
Ha bugün gelmiş ha gelecek hafta bir fark yok da hala ilanın gelmeyecek olduğunu düşünenler var burada,ilginç olan o!
-
Bu ileti silindi! -
@Del-Piero aynen öyle hocam helal olsun yaa
-
@Rorschach159 bu tip insanları neden böyle kaliteli yerde barındırıyorsunuz sayın @Antimülakat @paretowilfredo adamın saygınlığı eksi 159 olmuş.
-
Not: Bu bir paranoyadır.
Ilan kısa zamanda gelecek. Hocalar bunu bildiği için sürekli twet atıyor. Sonra "Bunu hep birlikte başardık." diyecekler.
Kimseyi kötülemek için yazmadım. Linç edilmek istemem.
-
@ansızınbirilan ya ben böyle bi dalga geçme şekli görmedim hocam ya ne zamandır sabrediyorum ama yetti yani
-
Vallahi sıtkım sıyrılıdi su genç yasimda 10 senem eksildi bu butokratlar siyasiler neden bu kadar acimasiz oluyorlar halbuki kime sorsan "zorlastirmayiniz, kolaylastiriniz" hadisi serifini zikreder ama fiiliyata gelince milletin omrunden omur gotururler
-
16 aydır sınav açılmayan bir kurumdan bahsediyoruz.Her şey mümkün tıpkı 16 aydır ilanın gelmediği gibi...
-
@ansızınbirilan @ddguy @Rorschach159 ve diğer dostlar. Hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle.
Forumdan birilerini atmak son seçeneğimiz dostlar. Aleni bir hakaret, küfür olmadıkça sulh ve konuşma ile çözebileceğimize inanıyorum. Gerekli konuşmaları yaptık. @ddguy dostum da özel mesajına bakarsa bir de
Gerginsiniz birbirinizi kırmanıza değmez hiç. Daha sakin, daha saygılı, daha dost olursak aşılmayacak problem yok.
Hayırlı akşamlar diliyorum hepinize.
-
Henüz değil arkadaşlar henüz değil Başbakanlık'tan onay almak biraz daha sürer. Ha bu gece gelirse tamamen rastlantı olur ama bana göre henüz değil
-
@magun İnsanın aklına şu gelmiyor değil acaba aynı aşamadan geçmediler mi oralara birilerinin adamı sıfatıyla mı yerleştiler o yüzden mi böyle davranıyorlar
-
Kpss'yi düşünen yok mu ya hiç topu topu 2 ay kalmış ve tarihi fırsat yani..Belki çok beklediğiniz guy'a dönüp bakmayacaksınız bile..
-
hafta sonu ilanın geldiği oldu mu?
-
Sanırım 6 mayısı zorladik
-
@Del-Piero Ben zaten hali hazırda kpssye devam ediyorum zaten ilan gelse kpss hazırlığıyla guy halledilir şartlar zorlaştıysa herkese zorlaştı diye de motivasyonumu artırmaya çalışıyorum
-
@ddguy haklısınız hocam
-
@Rorschach159 En iyisi..Şu net söyleyebilirim;maliyenin hiçbir test sınavı kpss'den zor değil muy dahil..Kpss'ye hazır olmak adayı hepsinde iddialı yapar..
-
@Del-Piero hocam bende tam olarak 4-5 gündür bunu anlatmaya çalışıyorum sınava giren 5 kişiden 1"si atanacak sadece, bnce kpss 2017 çok daha mühim bi sürü adam atıldı ztn inş 2017"nin 2. Yarısında memleket daha da normalleşecek, buradaki çoğu kişi 80 üstü alan insanlar extra bi terslik olmadığı sürece yine bi 80alırlar, bu güvensizlik niye anlayamıyorum valla. İnş 2 dk sonra 00.00"da ilan gelirde hep beraber rahatlarız
-
@iyimser16 @Del-Piero (GELMEDİ)