2016 Aralık GUY Sınavı
-
o-hal var kardesım normal duyumlara pek takmamak lazım. benım dusncem bu bır cogu sallıyor.ısterse alayı - lesın en kuck lafdan nem yapıyorlar alım gelıyor dıye yaygara cıkıyor.mulaketten elendm gecen sene 3 gırısım olcak ılk kez guy bekleyenlere tavsıym duyumlara kulak asmayın temmuzdan berı gelıyor dıyorlar zamanını bosuna harcamayın.
-
Keşke zamanı belli olsa öğretmenlerin Şubat ataması gibi beklemek insanı çok yıpratıyor
-
@işsiztarzan ayy hadi inşallah Allah razı olsun.
-
Dostlar yanılmıyorsam 6 ağustosta bir açıklama yapıldı guy alimi yla ilgili oranın okunması yeterlidir.yav efsane yazmaktan bikmadik iz mi aga bi sakin oluverin
-
@merkantilist mhuy da nasıl ki hocam
-
arkdaşlar biraz alakasız olacak ama kusura bakmayın cevap bulamadım buraya yazayım dedim
yeni kpss başvuru formunda en altta
kimlik kartı bilgileri kısmında ne yazılacak ve nüfus cüzdanı,kimlik kartı,süresi geçerli pasaporttan hangisi işaretlenecek bilen var mı ? -
@kaptanbarbarossa yeni kimlik kartı alamadığım için nüfus cüzdanını seçtim ben
-
@turkkızı o zaman onaylanıyor mu ? en alta tc falan yazacakmıyız
-
@turkkızı tamamdır başvuru yaptım teşekkürler
-
Cani sıkılan cok galiba , empati kurup eksileseydiniz iyidi ama nerdee .neyse yine de tesekkur
-
P49 75+ KPSS puan sıralaması yapılıyor, yazılı ve mülakatı geçenlerin puanlarının aritmetik ortalaması alınıp il tercihiyapılıyor hocam @turkkızı
-
@justalone hocam bu ara grupta nedense bi eksileme furyası başladı. İlan gelmedikçe tahamműl de azalmakta.. Allah sonumuzu hayretsin..
-
@merkantilist sen benle konuştun ya bak bana hayran 3 kişi seni de eksilemis
-
@bombiksmori valla ya gercekten hepimize üzülüyorum. Insaallah en erken gonlumuzdeki yerlere ataniriz. Eksileyenlerde eminim en az 1 tane de olsa fotokobi vardir.. neyse
-
@bombiksmori bazı iletileri eksilenmiş gőrűnce acaba neden diyorum cűnkű gercekten cok normal bi ileti olabiliyo. Bu kadar mi yitirdik tahamműlű? Yazık gercekten. İlan gelene kadar korkarım iyiye dair bir takım şeyleri kaybedicez. Yapmayın arkadaşlar yazık olur..
-
Hocam az uzak dur :)))) 3arkadasin p49u 75 altı sanirim @Rorschach159
-
@merkantilist onlar senin yazdığını ilan yok olarak algıladı o yüzden eksilediler Aşık olduğu kisiyi herkeste gören insan gibi ne okusalar ilan gelmiyor olarak algılıyorlar
-
@Rorschach159 :)) İnşallah ilan gelicek, guy sayfası diye, ben mhuy ile kıyasladım, puanı düşük tahammülsuz 3arkadas eksilemis. Canları sağolsun. İlan gelsin de biter bu sanci
-
@merkantilist anladım hocam teşekkürler
-
Bomboşşşşş resmi gazete