2016 Aralık GUY Sınavı
-
@luck nıye kı
-
Ben karar versim tuğrul hocaya inanıyorum.
Referandum öncesi ilan gelir mi dedim gelir dedi
Bu zamana kadar çalısından başka bişey demiyordu? Sakin olup dera calısmalıyım -
Sinavin 6 mayista olmasi icin ilanin yanlis hesaplamadiysam ilanin mart 22 de gelmesi lazim
-
son 1 saatte yeni bir gelişme var mı
-
@köyün-ağası 16 Mayıs hocam
-
tugrul+osman+hilmi duyumları sonucu bnde kpss oncesıne ınandm
-
Arkadaşlar aslında kpss sonrası gelse ilan daha da iyi olur 2016"da 80üstü alan 2017"de de alır ayrıca kpss biter konular herkesin tam olur onun üzerine sınavların gelmesi daha iyi olabilir. Allah"a bin şükür olsun ilanın geleceğini duyduk haa 2 ay önce haa 2 ay sonra
-
@İnmyheart özet teşekkür ederiz
-
@iyimser16 kardesim garatisi var mi tekrar yuksek alacagimin?
-
@iyimser16 ne malum kpss den yüksek alacagmz garantısı mı var ayrıca 2016 ya bosunamı grdk
-
@iyimser16 sende naptin şimdi nereye gitti nickin güzelliği 2 ay sonra olmaz yapma gari hocam sende nickin hakkını ver valla millet acimaz basar eksiyi ona göre
-
15 mart duyumunu paylaşan Fırat arkadaşımızda KPSS öncesi dedi
-
Arkadaşlar tabi ki garantisi yok ama olağanüstü bi durum olmazsa alırız diye düşünüyorum, hem belki ilan kesişim bi tarihe denk gelir 2016-2017"ninde başvuracağı şekilde il göç geçen yıl öyle denk gelmişti, bişey demedim kızmayın tmm elimde olsa yarın ilan ederim:))
-
Arkadaşlar ben çok önceden Mart ayında hem duy hem muy sınavı olacağını muy için 25 kişi olacağını bakanlıktan bir ark vasıtası ile öğrenmiştim. Ayrıca hazine avukatlık sınavını da söylemişti Başka bir sayfa da bunu paylaşmıştım. Öğrenen ark. Maliye personel başkanlığında bir toplantı sırası ayaküstü muhabbette öğrenip bana hbr verdi. Kendisi personel başkanlığında görevli değil bu arada
İlan neden gelmediği diye sorduğumda referandum için ertelenmiş olabilir demişti. Bence duy muy ilanları da hazır hepsini bir anda vermeyecekler. Sınav takvimini düzenlemeye çalışıyorlar bence. Düzenlenir düzenlenmez ilanlar patır patır dökülür referandum öncesi diye tahmin ediyorum
Kpss öncesi belki 1 bilemedin 2 sınav görürüz sonraki sınavlarda haziran gibi olur.
-
@ddguy hocam canları sağollasın eksilesinler İki eksinin peşine mi düşeyim halkbankı yanlış il tercihinden kaybettim vakıfı 4 soruyla sürekli bi hayal kırıklığı olduğundan iyimserlik kalmadı, bide beklentinin tersi çıkınca insan daha kötü etkilenyor bugün burayı takip etmek kitap yüzü açmadım
-
-
arkadaşlar 7 mayıs da ales var muhtemelen 6 mayısa guy sınavı koymazlar. mayıs full dolu. aklıma geldi yazayım dedim acaba 6 mayısdan önce ki hafta sınav olacak da ilan bu gece mi gelecek tam 45 yapıyor. ne dersiniz
-
KPSS öncesi gelecekse zaten maksimum 22 mart a kadar ilan verilmeli.Mayıs 6 Sina anca olur .Mayıs takvimi dolu çünkü cumartesi yapılıyor guy sınavı.zaten yakın zamanda demiş KPSS sonrasını bahsetse bu ifadeyi kullanmaz Haziran'da sonuçlar açıklanicak.yakin zamandan kasıt bu iki ay içerisinde bence.referanduma doğru biraz daha ilanları patlamak istiyorlar bencede...16 nisan referandum bende bakan olsam Martin son haftası ilanları peş peşe veririm ki daha yakın zaman daha iyi bir taktik olur referandum süreci için .Bence herkes içini rahat tutup ders çalışsın.naci agbaldan bu açıklama bile olağanüstü çünkü adam sınavlar hakkında hiç konuşmadı .
-
Ales ile guy ne alaka
-
ales 7 mayıs dıyorsun guy neden 6 mayıs olmasın