2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Kadın-Poğaça amacını ne olduğunu çözemedim tam olarak kusura bakma. Daha önce ben şu zaman ilan gelecek vs diye konuşmadım dikkat edersen yine kesin konuşmuyorum sadece bana gelen duyumdan haberdar ediyorum buradaki insanları. Varsa kötü niyetli olduğumu düşünen açık açık söylesin bende üyeliğimi kapatayım tek kelime etmeyeyim. Eşinin iktisat kurucusu olmasıyla bu olayın ne alakası var bilmiyorum ama Allah mutluluğunu arttırsın
-
@işsiztarzan Evet daha çok genci mutlu etmek adına 10 kat 20 kat sınava cagrilmali hatta 70 ve uzeri puani olan herkes girmeli yazılıya. Zaten 80 üzeri almış insanlar kim ki emek mi vermişler ki emeklerinin karşılığını alsınlar değil mi ? Kpss zaten bilgiyi olcuyor tekrar kurum sınavı yapmak mantıksız direk mülakat olmali ve en fazla 3 kat aday davet edilmeli. Bu ego ya da bencillik değil puanını almış emeğinin karşılığını isteyen kpsszede bir gencin HAKLI isyanı.
-
@pomak hocam arkadaşının yanına geçecektin sanirim detaylı bir şey anlattı mı? Vehangi toplantiymis
-
@hayalimsgk katılıyorum aynen
-
@miss-smith hılmıye dedım böyle soylentıler var doğru mu evet bılıyorum dedı soylentıler var ama kesın degıl dedı
-
Herkese meraba uzun zamandır burayı takip ediyorum ve kayıt olma ihtiyacı hissettim. Benim sınava bilinçli olarak gireceğim ikinci girişim olacak .p35im 74 küsür. Arkdşlr şimdi diosunuzki sistem değişirse yüksek puanlılara haksızlık olur. Bekde diyorumki var olan sistemde zaten haksızlıklar yokmu zaten yüksek puan alan kurum sınavına giremezken 73 alan kurum sınavına girmedimi. Adil olan bir sistem inanın göremiorum ve şuda gerçekki 74 puan alan biriyle 78 alan birinin ne farkı var yaptıgı kaç soru fazladan . 83ler 90lara oynayanlara sözüm yok. Bende şuan çok zor durumdayım pskolojim çökmüş durumda herkesin bi sorunu var kimisi mükemmel şartlar altında kimisi ne zorluklar altında. Geçen yıl çok çalıştım aldgm puan ortada demekki nasibim bukadarmış . İsyan hiç etmedim sadece hakeden kazansın diyorum nasipten ötesine geçilmez yüksek puan alan arkdşlrm kaç aydır guy guy diye çırpınıo nasibin ne zaman geleceği belli olmaz lütfen sistemi bikez daha gözden geçirin .
-
@pomak hocam arkadaşın başka bi şey dedj mi görüşütunuz mu
-
@safiTÜRK69 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Verginin ilanı hazır. Guyun nasıl yapılacacağına karar verilmesi ancak %90 eski sistem olacak. 2 si birlikte ilan verilecek o yüzden bekletiliyor. Ancak ilan cumaya kadar gelecek .
biz ne duyumlar gördük.inşallah bu sefer de patlamayız.
-
@SR 2 farklı kurum aynı anda sınav ilanı verecek tarzında duyanın kulaklarına inanamayacağı sansasyonel bi çıkış yaptı.olursa ben kendisine biat edeceğim
-
@safiTÜRK69 gelip bombalayıp bombalayıp kaçıyosun. Sonra da dönüp ben demiştim diyosun. Yahu soru soranlara bir cevap verseydin bari
-
Mevcut sistemde sanki haksızlık yok esas haksızlık mevcut sistemde. 78 ile sınava giremedim. 73 olan yakın arkadaşım guy oldu.sanki 75 alanla 78 alanın emek açısından arasında uçurum var. İlan gelsin sınava girelim daha çok kadro açılsın diye bakmak lazım olaya.
-
Adalet mi istiyorsun en adilini yazıyorum bak oku. Mhuy gibi puana göre sırala ilk 5 katını il seçimini mülakat sonuna bırak,mülakata da 2 kat aday çağır al sana adil.
-
@Sipsilimarpuc aynen hocam.. arkadaş 10 kat çağrılır 4 kat mülakata kalir ve il seçimi de kalkarsa daha adil olur diye düşünüyor. En adili il seçimi olmadan 5 kat yazılı 2 kat mülakattir. 78 ile 75 arasında emek farkı yok belki ama 85 alanı ne yapacaz @işsiztarzan ??
-
@Kadın-Poğaça adam enişteye slmlar hürmetler yenge, milletlerin zengiliğini yazmasa iyidi çok gencin ömrünü yedi
-
Ben adil olduğunu düşünüyorum demedim bizzat üst düzey bir üstaddan duyduğum duyumu paylaştım.
-
@hayalimsgk hocam p:35"i 94 olup kurum sınavı 90 küsür olup elenen 2-3 tanıdığım insan var onların emeği hakkı ne olacak, veya 78-79 ile yanlış il tercihden sınava giremeyip 73-74 atananları görenlerin hakkı emeği ne olacak, öyle bi hesap içine girersek çıkamayız, inş 10 katı çağrılır şu stresli dönemde herkesim umuda ihtiyacı olduğu dönemde herkes biraz kafasını oyalar. Zaten 75 alan insan ben 85 almışken gelip beni geçip mülakat hakkı elde ediyorsa da helali hoş olsun ona ataması.
-
@iyimser16 kesinlikle katılıyorum benim temennim de on katı çağrılması
-
Haktan adaletten bahsediyorsak esas belirleyici sınavın kpss olması gerekir
-
Arkadaşlar atladığınız bir durum var ki puanları 85 üzeri olup guy yerleşip, ilk sınavda başka kurum sınavına girip kaçan insanlar var.ozellikle guy sınavı için mülakatta puanı 90 üzeri olan arkadaşlarımız nasıl olsa bu personel burada durmaz daha iyi uzmanlıkları geçiş yapar mantığıyla mülakatta eleniyor.Bence De durmasinlar daha iyi yerleri hakediyolar.
-
@iyimser16 ben görüsünuze katilmiyorum. Guy sinavi bi mhuy seviyesinde, bilen ile bilmeyenin ayirt edilebildigi bi sinav olsa tamam eyvallah. Ama ben kac kisi taniyorum kpss +80 alip kurum sinavinda elenen ve kpss 73 olup adem kilici 4 5 kere bitirip zaten ayni olan sorulari cozerek mulakata kalan onca insan var. Guy sinavi adam gibi yapilmadikca hicbir sistem adaletli olmaz bu meslek icin