2016 Aralık GUY Sınavı
-
@safiTÜRK69 kim dedi size bunu acaba merak ettim de.. vergi için kesin kpss öncesi dedi zaten içerden üstaddlar ama ben aynı anda duymadım aynı gün diye..
-
@safiTÜRK69 Bende yeni sistemi bekliyorum referandum öncesi ilana çıkarsa yeni sistem yapar daha çok genci mutlu etmek adına ama sonrasına kalırsa bişey diyemem
-
Arkadaşlar ilan KPSS öncesi değil Refarandum öncesi. Refarandum ve baskı yüzünden alım olacak zaten. Ben bu alımdan sonra uzunca süre guy alımı yapmıycak diye tahmin ediyorum.( Bakan değişmezse )
-
@safiTÜRK69 cumaya kadar dıyosun kesın mı
-
Kardeş Sistemin değişmesi lazım ancak 20 katı olarak değil. Mhuy sistemi gelmeli en adaletlisi bu. @Rorschach159
-
@safiTÜRK69 20 katı imkansız zaten yeni sistem gayet ideal 10 katı sınav 4 katı mülakat sonra adamın ortalama puanlarına göre eğitimden sonra il seçtir
-
Arkadaşlar yarın twitter etkinliğimiz var kendimizi GİB e şu sıralar bolca hatırlatmalıyız. Yarın 20.30 da herkesi bekleriz -
@Rorschach159 şaka misin kardes 4 kat mülakat nedir ? Torpili olanlara kadroyu elinle teslim et bir de guzelce paket yaptır daha iyi.
-
AYNEN 4 KAT KÖTÜ OLUR
-
Zaman bu kadar darken 10 katı 4 katı olayı olmaz. Eski sisteme devam edilir. Belki kpss sonrası guy alımlarında sistem değişebilir
-
@hayalimsgk Nasıl yapalım o zaman? Sizin için 10katı sınav 5katı mülakat iyi midir? Takıldığın noktaya bak hocam
-
@pomak banker maho gibi alamanya yerine istanbula götürüp bıraktığında da umarım yanında olursun eşim iktisatın kurucusu ama ben o kadar itibar görmüyorum tuhaf.....
-
İl seçim sistemi değişse yeter
-
@safiTÜRK69 neden bana cevap vermıyorsun
-
Yeni sistem olacağı yönünde duyum sağlam. Daha çok genci mutlu etmek adına da mantıklı görünüyor seçim öncesi
-
@İnmyheart kardeş şöylede olabilir. Vdk ve guy sınav tarihi düzenlemesi açısından farklı verilebilir. Birisinin sınavı KPSS den sonraki ilk haftaya kalabilir.Daha %100 karar verilmedi. Ancak bu hafta ilanlar tamamen hazır hale gelecek.
-
@İnmyheart senin hilmi beyden haber yok mu ?
-
@safiTÜRK69 mhuy hakkında bilginiz var mı?
-
@işsiztarzan inşallah öyledir en azından il seçimi olmasa bari
-
Ben bir de Duy sayısını merak ediyorum bir arkadaş sorusturacakti