2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bu konuda duyarlı olalım.Ben kimsenin dini hassasiyetini sorgulamiyorum.Normal şartlarda tok karnına bile öğleden sonra soru çözmek zor.Hele bu bizim hayatımızı değiştirecek hukuk iktisat maliye ise,gerisini siz düşünün.Yardımlarınızı bekliyoruz.
-
arkadaşlar bişey sorucam antalyada kpss ye giricek olan var mı acaba 2.sınav yeri zorunlu diyo ama aynı yeri tercih ettirmiyo başka ilde de girme şansım yok antalya tek merkez napmam gerekiyo
-
@Siyocu bende Antalya da gircem hocam ısparta Burdur seç ben Burdur seçtim ama hep ilk tercih geliyo sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben tüm sınavlarda öyle yapıyorum hep antalyada girdim
-
@ddguy peki teşekkür ederim
-
İlk sayfada paretowilfredo İl seçimini özellikle sordum il seçimi yok 10 katı sınava çağrılacak yazmış bu kesin mi? Bunu çok merak ediyorum
-
@işsiztarzan kesin değil
-
Merhaba arkadaşlar sizlere sevinçli bir haberim var az önce arkadaşımdan gelen mesaj aynen şu şekilde:
"Az önce bir programda gib başk yard konuştum ve gelir uzman yardımcılığı sınavının tarihini sordum mayıs ayı başına yetiştiriyoruz dedi. İlgililere duyrulur..."
Hadi inşallah hayırlısıyla gelir. -
@pomak sen nerelerdeydın ya tgrt ye twit etlinliğimizin halay başı
-
Mayıs başı 6dan bahsediyorsa salıya ilan gelir bence. İçimden geçen. Gib salı gününü sever
-
@miss-smith ufak ufak kpss ye çalışmaya başlamıştım umudum kalmamıştı ilanın geleceğinden ondan biraz uzak kaldım giriyorum ancak sadece yorumları okuyorum tgrt den sonra bıraktım
-
@pomak hayırlısı olsun inşallah dediği gibi olursa bu hafta ilan geliyor olması lazım .
-
o zaman bu hafta içi ilan kesin gelir inşallah gel de ders çalış ilan gelene kadar
-
@miss-smith ben demiyorum bunu arkadaşım gib başk yard ile bizzat konuşmuş programda yanlış anlaşılmasın
-
@pomak tamam arkadaşına güveniyormusun?
-
@pomak kesin bir bilgi mi acaba ya
-
@miss-smith arkadaşı; banker bilodaki maho..
-
@Kadın-Poğaça HİÇ KOMİK DEĞİLSİN
-
@miss-smith güvenim sonsuz arkadaşıma dün beraberdik şimdi de yanına geçiyrum
-
@şengüll konuşmayı aktardım sadece kesinliği yine onlara kalmış
-
@Kadın-Poğaça komik bayan...