2016 Aralık GUY Sınavı
-
sayın @paretowilfredo eğer dediginuz gibi sali ya kadar ilan gelmezse sınavın 6 mayıs olma ihtimali kalmıyor. Böyle olunca da sınav hazirana kalıyor dogru mu hocam
-
Eger sinav hazirana kalirsa ilan ne zamana kadar verilir nisanin ortalarina mi verilir acaba?
-
Üst perdeden, alaycı tavırla konuşanları görüyorum. Had bilmek iyidir.
-
Milletin ailesi çocuklarının atanmasını kutlarken İİBF linin ailesi ilanın gelmesini kutlayacak. Gençligimizle beraber hayallerimizide ölüyor duyun artık sesimizi
-
Gençler hakikaten salıya kadar ilan yoksa 6 mayıs da yatar
-
@TugayÇ Mayıs da cumartesi günleri hep dolu mu hocam bi 6 Mayıs mi boş ben bakmadım Mayıs da ne sınavı var
-
@merkantilist nüfus cuzdani sectik biz ama
Henuz kimlikleri yeniletmedigimiz icin dogrudur umarm -
@miss-smith dm ye bakar mısın?
-
@ddguy evet 6 mayis bos sadece
-
Arkadaşlar basvuruda kafamiza takilanlar var.Yeni kimlik karti cikartmadigim icin nufus cuzdani secenegini sectim daha sonra diger kimlik bilgileri diye bi alan vardi bos biraktim.İl secimi de hep ayri illeri seciyorduk diye ilk tercih Antalya ikinci Burdur yaptim.Umarim Burdur falan gelmez ayni secebiliyosak degistircm bi yardimci olur musunuz? Önceden seçemiyoduk diye hatirliyorum ayni ili
-
@duranvarlık hocam bende aynısını yaptım Antalya ve Burdur yanlış bi şey isaretlesen sistem uyarı verirdi
-
@duranvarlık hocam hep ayni ilin farkli semtlerini seciyordum. Yani sıkıntı cikmamasi lazim ayni il seciminde. Bu sene de aynidir diye tahmin ediyorum.
-
Cumartesiye niye bu kadar taktınız pazar günü de sınav yapılır
-
@bombiksmori antalya semt ayirmiyordu dostum o kadar buyuk.olmadigi icin:) Hep 1.Antalya 2.tercih Burdur seciyorduk bu yil bi degismis ya
-
@köyün-ağası mayısın pazar günleri full dolu. Ales kpss var 14 mayıs pazar günü de vergi dairesi müdürlük sınavının bir sonraki günü diye sınav yapmazlar diye düşünüyoruz
-
@ansızınbirilan kpssden sonraki hafta olur önceliğimiz puanların yanmaması zaten ha bir hafta geç ha bir hafta erken zaten mülakatları 3 ay sonraya atıyorlar
-
@köyün-ağası 2016 kpss puanları yanmasinda hertürlü tarih başustune
-
@ansızınbirilan zaten kpss oncesi kurum sınavı olması zor gibi ben haftaya ilanı bekliyorum persembe cuma gibi gelir diyorum başbakanlıktan izin kısa sürede alınır
-
Arkadaşlar oruç 27 mayısa denk geliyor ve öğleden sonraki oturum sıkıntılı olacak.
Acaba nasıl bir yol izleyelim -
@köyün-ağası bende şöyle düşünüyorum eğer sesimize kulak verdiler se bizi mağdur etmeyeceklerse mutlaka ilanin gelebileceği son tarih referandumdan bir gün önce olan 15 nisan olur. Bu tarihe kadar ilan gelmezse puanlarimiz yanmış demektir. ( Allah korusun )