2016 Aralık GUY Sınavı
-
O değil de bu duy kaç kişi gelicek bilen var mi
-
@TugayÇ kardeşim sana katılıyorum benim puanda 83.5 kpss den önce bu ilan gelmezse sonra gelse ne olur.Belki olan bize olur aynı puanı alamayız.
-
Anlamaya ve okumaya çalışmıyorsun bence @TugayÇ bizim puanlarimiz kpss girince son bulmuyor bunu biliyorsun dimi? Ilan kpss den sonra geldiğinde senin puanin yanmıyor. Puanini kullanacaksin yani. Ilan kpss oncesi gelse de sonrasi gelse de sen yine kesin guy olduğunu goremiceksin.
-
@talihsiz haziran 14 de aciklanacak kpss 2017 ve benim 2016 puanim yanacakm ama ilan simdi gelirse yuzde yuz guy oldugumu bilmesem de 2016 puanimi kullanabilecegim. Ayrica senin derdin nedir hakkaten anlamadim.
-
Anlamaya ve okumaya calis once. @TugayÇ bu eylemi yaptiktan sonra ikinci asamaya gec ve kpss puanının temmuz da son bulduğunu kavra. Ucuncu asamada ilan in kpss oncesi gelse bile sen sinav mulakat aşamasini araştır.cnku ilan bu gece de gelse sen temmuzda kesin artik guy olduğunu yine bilemiceksin. Yani kpss oncesi de gelse sonrasi da gelse bu konuda bir fark olmuyor tabiki bende hemen gelsin ıstiyorum ama burda senin gibi polemik yaratmaya calismiyorum umut olmaya çalışıyorum
-
@miss-smith ben mantikli açıklama yapmıyor muyum? Bana inanan bi sen vardın bu sitede umudu kestin heralde :d
-
@iyimser16 ben uzun zamandır bu kadar bariz entry-nick uyumu görmedim helal olsun hahaha
-
arkadaşlar p35 puan türünden 78 aldım.2017 haziran ayında okuldan mezun olcam.şuan guy ilanı gelse başvurma imkamım varmı acaba şimdiden teşekkürler
-
@talihsiz ya agzimi bozucam simdi sen neyin derdindesin arkadasim ? Temmuzda guy olmayacagimi bende biliyorum benim be bizim tek gayemiz puanlarimiz yanmadan 1 sinav da olsa girebilmek
-
Sen bildiğin gibi devam et . istediğini de dusunmek de ve soylemek de özgürsun ama bunu burda umut kirarak yapamazsin @TugayÇ daha fazla ikili tartismaya girmek istemiyorum
-
Benim soru yine yalan oldu @priss siz mhuy ya da mhu'sunuz sanırım duy hakkında var mı bilginiz
-
Agzini bozarsan da bana bise olmaz bu seni gösterir seni tanitir. Bende burda sinav bekliyorum sohbet etmeye gelmiyor kimse buraya . bu kadar yeterli bence iyi geceler @TugayÇ
-
@Rorschach159 1 yıl ders çalış 1 yıl ilan bekle. Şimdi 2017 için puan almak zorunda ol....
Önce 2016 da verdiğim emeğin karşılıpını alıp bir İlana başvurmak istiyorum. Çünkü 2017 kpss için motive olacak başka bir sebeb bulamıyorum. Bu ilan hem umudum hem çalısma azmim için gerekli. -
Arkadaşlar haftaya çarşamba yada perşembe sinav zamani belli olur dedi bi abim belli olmazsa mesuliyet kabul etmiyorum
-
@talihsiz ya yuru git Allah aşkına. Polemige girmicem deyip sabahtan beri yazdiklarina bak. Ben burda ciddi ciddi tartisiyorum ilanin gelebilir mi gelemez mi diye ? Kendi goruslerimi yaziyorum katilan da oluyo katilmayan da. Umut tacirligi yapip ilan kesin gelecek deyip insanlari umut ettirdikten sonra ya ilan gelmezse. Bu umut tacirligi olmayacak mi ? Benim tek soyledigim hicbirsey kesin degil.kendimizi kaptirmayalim
-
@nene-hatun onu özelden demiştim niye ifşa ettin hemen yahu
-
@merkantilist maalesef dostum ancak soruşturalım sizin için
-
@fırat_-_ kimse kimseye özelden yazmasın
Bu milli bi meseledir -
@Priss sağolasın bekliyorum kardeşim
-
Ne kadar kaba konussan da son kez sunu söyleyip bitirelim bence. Bak arkadaşım bende 84 aldim bende daha hic mulakata girmedim bende senin gibi dört gozle bekliyorum ilani . ama sunu anlatmaya çalışıyorum su an bu ilan ne zaman gelecek tartismasini yapmak yerine ya etkinlik yapalim ya da bunu burda konusmak yerine baska seylerden bahsedelim ilk defa giricez yol yordam ogrenelim buralardan. İnan benim baska bir isteğim yok sana yönelik bisey yazmadigim halde neden üstüne alindin bunu da anlamadim sadece umutsuz cumleler kurmayin diyorum bu senin icin de benim icin de onemli bisey. Tabiki umut tacirliği de ayni sey. Ben burda ilan gelmesin demedim ki aksine gelsin diye uğraşıyorum ama en azindan biz guy haberi aldik bu umudu tasiyalim diyorum. @TugayÇ