2016 Aralık GUY Sınavı
-
@avocation hocam bu konu önceki sayfalarda çok konuşuldu yeni etkisinden çıktı herkes başa donmeyelim
-
Arkadaşlar maliyedeki değişiklikleri bilen var mı?
-
@Aristo76 aynen maliye de değişiklik oldu mu ve hangi hukuklar da değişiklik var bilenn yazsın please..
-
@ddguy bana bi açıklar mısın lütfen.
-
@Aristo76 kardeş sanırım yedek ödenek oranında bi değişiklik oldu yüzde 5 ten 20 ye çıkarıldı.yedek olmasada ödeneklerden birinde işte.ama başka değişiklik varsa onları bilmiyorum.
-
Arkadaslar gazeteye ilan verilmis İİBF adına cok guzel ve yerinde bir haber olmus link veriyorum...
http:// www.memurlar. net/haber/653836/iibf-lier-gazetelere-ilan-verdi.html
-
@avocation bakanın ifadelerinde kesin bi netlik olmadığı için ilanın kpss öncesinde gelmesi için daha çok bastırmamiz gerektiği bakanın bu açıklamayı yaptıktan sonra geri dönüşü olmaz kanaatiyle ilanın gelebileceği öngörüsu yapıldı hocam arz ederim çok resmi bi açıklama oldu
-
@Shumpeter sabah gazetesi 14.sayfa bakabilirsiniz hocam
-
Aksam 8 de etkinlik var 9 da yusuf kaplan hoca toplanin bu işin üstüne gitcez dedi imza kampanyası devam ediyo imza atmayanlar imza atsın ailesine arkadaşına herkese attirsiin
-
Yusuf Kaplan sagolsun. Yine yanımızdaymis, netice alacagiz Allah'ın izni ile
-
yusuf kaplanın dediği saatte hazır olalım 1 saat vaktim var sonra yayında olacağım yazmış ,belki yayında bizden de bahsedebilir
-
@ddguy teşekkür ederim. ama bunlari kimse onemsemez ne zaman isterlerse o zaman ilan verirler. yani 2016 puani yansin yanmasin diye bir dertleri yok. iibf yi takan da yok ister bakan olsun isterse baskasi. yetismesi zor dediyse dogrudur. mesela sayin cb gazze ye gideceğim dedi gitti mi gitmedi. kpss öncesi olmayacaksa neden bakan bunu dedi düşüncesi doğru değil.
-
@guyan-gelmiş hocam sana zahmet bana da gönderebilir misin ceko ve kamu yönetimi notlarını ozelden nasıl yazılıyor bilmediğim için burdan yazıyorum
-
Ticaret hukuku dersine giren hocama sormuştum özel hukuktan değişiklik var mı diye dönüşümün yeni basımını alayım mı diye "Ticaretten var özellikle. Ticari işletme rehni ile marka kanunu değişti. Çekler ve şirketlerle ilgili de 15 temmuz 2016 dan sonra değişiklik var. Basım tarihine bak. Guncellenmisse al." Böyle dedi haberiniz olsun.
-
@avocation kardes yetismesi zor dediyse zordur diye bi sey yok egitimdeki arkadaşım sormuş bize talimat geldikten sonra ilanin hazirlanmasi bir gün sürer demişler yetişmemedurumu soz konusu değil
-
@avocation umutsuzluğa kapilmaktansa elimizden geleni yapalım hocam sen imza attin mi Ailene arkadaşlarına attirdin mi bizim için önemli olan bu su anda
-
Ne zaman ilan gelecek peki?
-
Arkadaşlar bakanın eylül ekim için şimdiden alım yapıcaz demesi mantıklımı ben anlamıyorum referandumda varken ayrıca ilan için burdanda görüp cagrımızı para veren arkadaşlar inşallah guy maaşı olarak döner size Allah razı olsun
-
Arkadaşlar evet bakan kesin konuşmadı ama durduk yere sonbahar ya da kış dönemi alacağı personeli şimdiden duyurup daha çok tepki çekeceğini o da biliyodur az çok.Puanlar 2 sene geçerli olsaydı ne biz bu kdr baskı yapardık ne de onlar kpssden önce alım yapardı ya da açıklama gereği duyardı.Bence puanlarımızı kullanabilmemiz için ilan gelicek referandum da artısı olcak
-
2015 guy sınavı 30 mayıs 2015