2016 Aralık GUY Sınavı
-
@maliyeciçocuk yanlış bilgi 2015 guy sınavı 16 Mayıs 2015 de yapıldı
-
@maliyeciçocuk duyum mu başkan
-
@ddguy tam düzeltecektim sen bnden önce davrandın ilanda 23 mart
-
@sradaninsan pardon yanlış yazmışım silmiyor
-
@maliyeciçocuk mahkeme yok mu bugün
-
@köyün-ağası mahkeme sonucuna az kaldı.Neyseki guyu kazanırsak her an maaşımız da artacak
-
@maliyeciçocuk ee yanı nolms 16 mayıssa
-
@İnmyheart bir haftaya ilan gelir daha süremiz var ama hepsini nasıl sığdıracaklar kpssde 14 haziranda açıklanıyo daha sayın naci ağbala göre duy muy vmyde gelecek başvurusu açıklanması uzun sürmeyecek mi?
-
@maliyeciçocuk neyin süresi mesela
-
@maliyeciçocuk hepsi kpss oncesi gelmez 1 ya da 2 tanesi ancak gelir. Zaman kisitli cunku
-
Guy vmy kpss oncesi gelir konuşmasında duy muy için daha çalışma birmediğini söyledi
-
vmy ve guy gelır ıns kpss oncesi
-
23 martta gelmiş ya 2015 ilanı sen boşverde onu bunu fake hesap nasıl alıyoz hepsini kapatıyo facebook ama bakıyorum herkes yok keynes yok ricardo diye facede dolaşıyo.Bnde pareto gibi facem kapatıldı@köyün-ağası
-
@maliyeciçocuk hocam 1 haftaya ilan geleceğini nerden duydunuz?
-
bunu faceden aldım bi arkadaş paylaşmış sınav süreleri bu şekildeymiş;
geçmiş olsun arkadaşlar süreler toplu değil tek tek düzenlenmiş.
27 Mayıs 2017 tarihinde Sabah Oturumuna katılacak adaylar, saat 10.00’da sınava başlayacaklardır. Bu
adaylara önce Kamu Yönetimi Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecek, bu test için verilen cevaplama
süresi tamamlandıktan sonra Kamu Yönetimi Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı adaylardan toplanacak ve
Uluslararası İlişkiler Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecektir. Bu test için verilen cevaplama süresi
de tamamlandıktan sonra Uluslararası İlişkiler Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı toplanacak ve son olarak
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecektir.
27 Mayıs 2017 tarihinde Öğleden Sonra Oturumuna katılacak adaylar, saat 14.30’da sınava
başlayacaklardır. Bu adaylara önce Hukuk Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecek, bu test için
verilen cevaplama süresi tamamlandıktan sonra Hukuk Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı adaylardan
toplanacak ve İktisat Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecektir. Bu test için verilen cevaplama süresi
de tamamlandıktan sonra İktisat Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı toplanacak ve son olarak Maliye
Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecektir.
28 Mayıs 2017 tarihinde Sabah Oturumuna katılacak adaylar, saat 10.00’da sınava başlayacaklardır. Bu
adaylara önce İşletme Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecek, bu test için verilen cevaplama süresi
tamamlandıktan sonra İşletme Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı adaylardan toplanacak ve Muhasebe
Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecektir. Bu test için verilen cevaplama süresi de tamamlandıktan
sonra Muhasebe Testinin soru kitapçığı ve cevap kâğıdı toplanacak ve son olarak İstatistik Testinin soru
kitapçığı ve cevap kâğıdı verilecektir.http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2017/KPSS/KILAVUZ16032017.pdf
-
@maliyeciçocuk hocam yeni takıntı da face hesap mi güzel duyumlarin sayesinde seni affetsem mi diye düşündüm
-
@turkkızı ya bn birşey duynadım geçmiş ilan var
-
@turkkızı evet maalesef kitapciklar toplancakmis her derste
-
Arkadaslar merhaba..
Bos olan tarihleri yaziyorum yani sinavin yapilma ihtimali olan tarihler.
15 NİSAN: 1 ay olduğu icin sinav bence bu tarihte yapilmaz.
22 nisan: 45 gunden az oldugu icin bence bu tarihte de yapilmaz.
6 mayis: bu tarihte bir sinav olma olasiligi cok yuksek cunku pazar gunleri hep dolu oldugu icin c.tesi sinav yapacaklardır diye düşünüyorum.
13 ve 14 mayis: bu tarihi de vmy sinavi olarsk goruyorum cunku 2 gun bos olan baska tarih yok..hatta belki de kesin bile denebilir.16 nisan referandum..23 nisan resmi tatil..30 nisan açıkogretim sinavi var..7 mayis ales var..21 mayis ve 22 mayis kpss var..
Duy muy ve mhuy icin kuvvetle muhtemeldir ilan kpss den once verilip kpss den sonra yapilcaktir..bakanlik sinav yapacağız diye duyurdu lakin hafta sonlarına bakmamis olmalilar ki nerdeyse tum hafta sonlari dolu..keske daha once bu aciklama yapılsaydı da 8 9 nisan 15 22 nisan tarihlerinde sinav olsaydi..simdi bence bakanlik bu kargasada hangi tarihte sinav yapacağı uzerine oldukca sıkıntı yasayacaktir..bu yuzden duy ve muy mhuy sinavlari belki de 2016 puanlari ile degil de 2017 ye kalacaktır -
@ddguy bak yine kızlığın tutmuş