2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo Reklamı olumlu anlamda söyledim bu arada ben Memurlar netten daha iyi olucak burası
-
@miss-smith algımız memurlar la kıyas olunca hakaret saydık
-
@paretowilfredo Aaa ben iyi bişey dediğimi sanıyordum aslında hani hep memurlar nette haber olmaya vs çalıstık ve çok tıklanan bi site siz neden kötü algıladınız
-
@miss-smith Gerekçelerimiz var uzunca bir gün konuşuruz onları ama öyle olmasaydı da burayı kurmazdık. Çok teşekkür ederiz iyi temennileriniz için efendim
-
nacizane fikrimi belirttim , yoksa forum filan bilmem ben bi sürekli burayı takip ediyorum
-
Hani 150 dakikaydı o tek tek miymiş ya inanılmaz konsantrasyon sorunu yaşanacak
-
Burasi evimiz gibi oldu istediğin kadar reklam koyun sayın yöneticiler benim için no problem @aliveli @paretowilfredo @Antimülakat
-
Bakın özel olarak bozuldum şu yazılanlara ve gerçekten kardeşiniz olarak bir sitemimi dile getireceğim.
Yüzlerce site var Türkiye'de eğitim, ygs, kpss vs. alanında. Neredeyse %95'inin yazdığı İçeriğin çoğu yalan haber, çalıntı haber, yanlış haberden oluşmakta. Kime ne faydası olduğu bilinmeyen yazılarla, onursuz insanların kurduğu ve sadece para kazanmak için devam ettikleri belli olan siteler. Tercihini yap olarak yaklaşık iki yıldır bir çift yazı olsun kasıtlı olarak insanların duygularını sömüren bir hamlemiz olmuşsa biz bugün bu işi bırakırız. Her gün malum sitelerden binlerce yalan haber var, tık almak, insan çekmek, duygu sömürmek vs. için yazılan... Bakan açıkladı 2017'de 25.000 kişilik alım olacak diye kaç kere böyle bir haberle bizi gördünüz. Hadi bunları geçtim.
Kimseye bir gün olsun arkadaşlar siteyi kurduk ama bu işin domain masrafı, yazılım masrafı, aylık kullanım masrafı, hosting masrafı yazılımcı masrafı, antivirüs program masrafı, reklam masrafı, facebook masrafı ve daha aklınıza gelebilecek onlarca masrafı var. Dediğimiz duyuldu mu? Duyurmadık, duyurmayız da... Kişi başına ne kadara mal oluyor bir bilene soran, bu adamlar bunun altından nasıl kalkıyor demezler ise yine siteyi bırakırız.
Şimdi şöyle bağlayalım, onlarca duygu sömürüsü üzerinden ve kimseye bir kelime faydası olmayan sitelerde yüzlerce reklam göze görünmez iken, şu sitede karşınıza çıkan ve sadece hosting denilen aylık masrafı halledebileceğimiz bir reklam mı fazla göründü! O reklamı da kaldırırız, kaldırmaya da, bu siteyi devam ettiremeyiz be dostlar. Allah rızası için biraz da realite ile olaylara yaklaşın.
-
@Antimülakat hocammm kaldırma hatta ne kadar reklam varsa koy ben görmedim bile reklamı bende site yan sekmede heo açık duruyo asıl siz bizim degerimizi bilin bak
-
@ddguy Dostum sizleri sevmesek inanın bu işler uğraşılacak gibi değil. Sosyal Fayda > Bireysel Fayda olmasa inanın yapılmaz
Seviyoruz sizleri. Sizler de bizi sevin -
@paretowilfredo Çaya çıkalım mı ne dersin:P
-
@kzxp @ddguy semaveri yaksın, @miss-smith börek yapsın, @aylin-yılmaz da kısır getirsin de gün yapalım
-
Ben dün A101 reklamı görünce sevinmistim demekki sitemiz ulaşması gerektiğinde hedefe ulaşabiliyor
-
@paretowilfredo yeap sizi seviyoruz gençler @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli
-
@ddguy bilmukabele efendim
-
@paretowilfredo ufff deme deme çay kısır yaparız hocam elimizden her iş gelir çok şükür kek pasta fark etmez
-
@Antimülakat Ben @paretowilfredo da söyledim . Ne güzel reklam almış demek ki firmaların dikkatini çekiyor. Ben bi memurlar neti biliyordum iyi örnek olarak ki orda haber yaptırmaya calıstık ordan bende iyi bir site demekki algısı yarattı ve bir memurlat netten daha iyi bi site olacak burası diye temennide bulundum. Asla reklam şikayetinde bulunmadım. Aksine farkedilir olmasından memnun oldum.
Ama memurlar net ile karşılaştırmamı hakeret saydınız.Yöneticiler bildiğim kadari ile kpss serüvenini yaşamış kişiler. Temennim bu sitenin daha çok tıklanması her kesimden kitleye ulaşması haberlerinin kamuoyunda baskı oluşturması.
-
@ddguy Hamarat üyelere kapımız her daim açıktır bi ara sitede bahar temizliği yapalım gençler bezleri alıp
-
-
@Antimülakat ama twitterda cok pasif kaliyosunuz hocam. Oraya biriniz ciddi anlamda bi el atmali bence. Basta takici sayisi arttirilmali