2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Antimülakat Hocam bu guy muhabeti ne. Gece resmi gazete falan
-
@Recep_Alemdar hocam @paretowilfredo hocam da RG ile ilgili bir şey olursa muhakkak bilgi verir.
-
Yani önceden bilgi gelir. Bu gece beklemeye gerek yok yanii
-
@Rorschach159 hocam bi hesap trol olur eksilenir küfür hakaret eder eksilenir, ama gerçekçi yaklaştı diye eksilenmeyi, ilan nasılolsa gelecek haa şimdi o kpss"den sonra dedi diye eksilemeyi bi guy grubunda gördüm sanırsam guy olabilmek için öncelikli şart hayalperest olup, aklı, mantığı ve gerçekçi düşünceyi bi kenara bırakmak lazım(buarada eksi almakta umrumda değil ama guy grubundaki bi zihniyet çok tuhafıma gitti)
-
@Recep_Alemdar bugünden belli olur hocam bu konuda hiç endişeniz olmasın. Ama bizde ilanın pazartesi geleceği ile ilgili bir duyum gelmedi. Duyum aldıysa eğer, inşallah duyumu sağlamdır, Tuğrul Koçer'in.
-
Toptan paranoyak olduk ya
-
@iyimser16 Geliyorlar eskiden goygoy grubu falan kurmuşlardı ders çalışırken sıkılıyordum açıp yazılanları okuyup kahkaha atıyordum falan güzeldi yani ama sonra yok oldular bende gülemez oldum onlardan 3 kişi falan kaldı seri eksiliyorlar beni çok hoşuma gidiyor ya
-
gaza gelip tugrul koçer diye birini face ten ekledim
-
@ddguy hocam tamam twit atalımda müsade ette birazda geyik yapalım valla ben örgütlenmeye çok inanan biriyim ama adamlar başbakanlıktan onay bekliyoruz dio, bu refarandum, ohal, fetö fln varken başbakanlığın bizim tivitleri pek sallayacağına inanmıyorum.
-
Sözde erken uyucaktım şimdi rg beklıcem
-
şu ilanı versinler artık yeterince uzamıştı zaten. artık bizde girelim sınavımıza Allah neyi nasip ederse ona göre hayatımıza yön verelim. Rabbim gölümüzden geçeni hayırlısıyla bizlere nasip etsin, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin...
-
Tugrul hoca ne kadar hocam acaba ilan mi geliyo heyecan yaptim diyen adam varsa twitini favlamis yoksa ben yine bahane mi ariyorum
-
@TugayÇ Sorması ayıptır Tuğrul hoca kim herkes onu söylüyor kutluay gibi biri mi dershane hocası mı?
-
@Rorschach159 şu sitede ne gereksiz insansin ya evet goy goy grubumuz vardı sana dert değil
-
@Rorschach159 sorması ayıp olan şeyi niye soruyon o zaman
-
@Rorschach159 hoca değil maddi beklentisi hiç yok bu olaylarda . İiif ni destekler
-
@Rorschach159 guy sınavına hazirlanirken imece çözeceksin ya ogrensirsin
-
@ddguy Ablacım sen kimsin ya? Görevin ne? Neden benden gereklisin forumda? Ayrıca insanlardan rol çalmaya da bayılıyorsun sana sormadık ki kişilik bölünmesi falan mı yaşıyorsun? yada tüm bunları boşver bu sitede benden neden daha gereklisin onu bi açıkla
-
@Rorschach159 senin gibi insanlarla dalga gecmiyorum moral bozmuyorum insanların söylediği sözleri makaraya sormuyorum burda yazmayan insanların arkasından sürekli atıp tutmuyorum bu sebepler yeter
-
@velibaskal o kitabın yazarı o muymuş? O zaman iş değişir gözümde dünyanın en değerli insanı net yani. Eyvallah hocam bilgi için