2016 Aralık GUY Sınavı
-
Benimde kafama takılıyordu böylesi bi sitede niye hiç reklam yok diye hocam özellikle kpss dershaneleri vs bnce alabildiğiniz kadar reklam alın tıklandığında saçma sapan sitelere yönlendiren reklamlardan olmadıktan sonra, ki öyle bile olsa gayet kabuledilebilir. Bu düzen reklamsız gelirsiz dönmez Barcelona bile yıllarca direndi sonunda göğüs reklamı aldı Ellerinize yüreğinize sağlık.
-
@iyimser16 Örnek iyiydi qatar foundations'tan teklif gelene kadar direnemedik ama
-
@paretowilfredo hocam tabi ki sizin bnm bildiğim özel sebebleriniz vardır ama bana direnmeniz bile anlamlı gelmedi, ben hiç bi sosyal mecrayı kullanmıyan bi insanım buradan sayenizde an ve an ilan vs takip ediyorum(pekte geldiği yokta) siz olmasanız bddk"yı kaçırırdım. O sebebten alın reklamı her türlü geliri elde edin, böyle bi sitenin reklamsız dönebileceğini düşünen açık söylüyorum salaktır ve ya çok saftır. Tek kötü yanı sitenizin bazen çok takılıyorum ders çalışamıyorum
-
@TugayÇ hocam durum biraz şu anlamda tıkanıyor. Dikkat ettiyseniz ty de dağılım belli ve KPSS için üç kişi kaldık, diğer iki arkadaşımız içerik, haber, ygs, lys vs. işlere ancak yetişebiliyor. Durum böyle olunca kalan üç kişi de ty kpss alanına yoğunlaşmak zorunda kalıyoruz. İçerik yazması, tablolar hazırlaması, haberlere destek verilmesi vs. anlayış gösterirsiniz ki, ciddi uğraş gerektiren işler. Üçümüzde mesai bir işte çalıştığımızı düşünürseniz, akşam olan mesai de burada harcıyoruz. O anlamda haklısınız ama tekrar söyleyelim o konuda da realite önümüzü tıkıyor.
-
@iyimser16 Aman kardeşim dersi ihmal etmeyin inşallah bir an önce işlerinize girin site mezunları başlığı açıp orda muhabbetleyelim bol bol tez zamanda
-
@paretowilfredo hocam valla derse asılıyoruzda bilmiyorum sonumuzu ne olacak, hocam merak ettiğim bi konu var özel olursa cvplamayın, siz 3"nüzde devlet memurumusunuz? Bu kpss sürecinden geçtiniz mi?
-
@iyimser16 memur olanlarımız var olabilir(politik cevap hakkımı kullandım )
-
@paretowilfredo bayağ süleyman demirel vari bi cvp oldu hocam Neyse hocam yeniden hepinizin ellerine sağlık, hayırlı geceler
-
@iyimser16 Hayırlı geceler kardeşim bak ötekiler kayboldu ortadan ders çalışıyorlar Allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin. Dualarımızdasınız.
-
resmi gazete gene boş
-
-
@miss-smith hocam herhangi bir saygısızlık yaptıysak bağışlanmayı dileriz. Ama bunun nedeni su ki varolan pek çok şeyi eleştirerek, tespit ettiğimiz sorunlara veya aksakliklara çözüm olabilmek amaci ile veya varolanin daha iyisini sunabilmek adına tercihiniyap yolculuğuna başladik. Bir yanlisimiz olduysa tekrar affiniza siginiyorum. Güzel düşünceleriniz ve yüzde gülümsemeye neden olan desteğiniz için çok teşekkürler.
-
@ansızınbirilan hocam sitesinden baktım ama daha yayınlanmamış görünüyor
-
@Phoenix huhuuu gizli yoneticilerimiz de ortaya çıkmaya başladı guy da Allah cumlenizden ebediyen razı olsun hocam
-
@ddguy kpss a'dan değilim hocam. O yüzden bilgim olmayan yerde fikir belirterek en başta sizlere saygısızlık yapmak istemiyorum. Allah sizden de razi olsun. İnşallah gonlumuzce olur her şey
-
@paretowilfredo dua edin atanayim hocam burdan sozum olsun bende destek olacam maddi manevi
-
Tak tak taka tak
-
Arkadaşlar sınavin olabilecegi günler tahmin edilmisti ya birisi 6 mayisti galiba digeri nezamandi hatirlayamadimda soylermisiniz
-
Arkadaşlar bakanın açıklamalarindan sonra herkes derse gömüldü sanırım biz etkinlik yapmaya bakanı sıkıştırmaya devam edelim bakan TV programina filan katılırsa burdan paylaşalım öncesinde ilanın KPSS öncesi gelmesi için bastıralim ...
-
Sınav başvurusunda bulunabilen var mı,bende sürekli hata veriyor bilgileriniz yanlıştır diyor