2016 Aralık GUY Sınavı
-
@pomak Allah razi olsun kardes. Umarim her sey gonlunce olur. Sinav olur olmaz onemli degil aldiginiz bilgileri rakip olarak gormeyip bizimle paylasmaniz cok hos. Paylasan herkese tesekkurler.
-
@Kadın-Poğaça 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith arkadaşı; banker bilodaki maho..
LOL
-
Benim arkadasim mhuy o da gecen hafta mayis muhabbeti donuyo guy icin ama bilmiyorum demisti. Kesinligi yok konusuyolarmis.
-
@pomak acaba ılanımı mayısa yetstryolar yoksa sınavı mı
-
@İnmyheart muhtemelen sınavdır.
-
Bende duyduğumu yazayım o zaman ; sınav hizmetlerindeki ustadlar uykusuz gecelerin başlayacağını söylemiş eğitimde. . Hatta eğitimde olanların sınavları normalde aynı gecede aciklaniyormus fakat son yapılan sınav 3-4 gündür aciklanmamis garip bir şekilde
-
@lal hadi ınsallah
-
pareto salıya kadar ılan yok dedı ama
-
Salıyı kafaya takmayın bu kadar ayrıca son guy ilanı çarşamba günü gelmişti
-
Sali çarşamba farketmez en azından belirsizlik biraz bitiyor gibi söylentiler arttıkça baskı da yoğunlaşıyor
-
Bu gün şuna kanaat getirdim sınav bekleyen insandan daha kolaya manipüle edilebilecek birisi yok.Dün sınav nerede diye karalar bağlayanlar bugün sınav haftaya gelecekmiş modunda bi arada lan yoksa bakan kurumicini mı kastettiği deniyordu.kimseye güvenmiyorum acikcasi
-
bnce yıne etkınlk yapalım baskı kuralm yetstrsnler
-
@diyar bu sınav süreci binbir türlü ruh haline soktu insani . Herkesin puanı elinde patlayacak ilan gelmezse
-
@İnmyheart bende aynısını düşünüyorum ama su an planlanan etkinlik yok sanırım
-
@pomak hocam bi gittin hiç sesin soluğun çıkmaz oldu ha arkadaşın bunu nerden öğrendi peki
-
@busus cümlemizden hocam. Rakip olarak görmüyrum daha çok aynı yolda ilerleyen insanlar olarak görüyorum hangimiz hakedersek o gelsin kadrolara.
-
@ddguy birebir konuşmuş hocam
-
@pomak hadi bakalım InşaAllah o zaman
-
Bakalım 10 katı olayı ne olacak
-
Verginin ilanı hazır. Guyun nasıl yapılacacağına karar verilmesi ancak %90 eski sistem olacak. 2 si birlikte ilan verilecek o yüzden bekletiliyor. Ancak ilan cumaya kadar gelecek .