2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bugün ilanın gelişi rüyama girdi şaşırtıcı olan rüyamda 20 katı cagiriliyodu ne alakaysa inanıyorum çok kısa süresi kaldı ilanın
-
@friedman98 Bir sıfır at. Rüyan geceklesir.
-
Arkadaşlar Gib insan kaynaklarıni aramaya ne dersiniz.
-
Aksam etkinlik var 20.30 da @gibsosyalmedya etiketiyle yazicaz lütfen katılım gösterelim bu son cabamiz olsun hafta ici de ilan gelsin inşaAllah
-
@ddguy niye özellikle gibsosyalmedya üzerine oynuyoruz orayı yöneten kurumdan görevli birisi umrunda bile olmaz.
-
Vergi müfettişliği nasıl olcak 2 güne yayarlarsa sanki guy yada vmy kpss sonrasına kalacak gibi
-
@guyan-gelmiş valla bilmiyorum hocam etkinlikleri ben ayarlamiyorum sadece duyuruyorum bildiğimi geçen gün tuğrul hocayla gibe yazmıştık belki ondan ayarlamış olabilirler başka kime yazabiliriz etiketleriz akşam sıkıntı yok
-
Ne zaman burda yazıları okumaya başlasam umutlanip umutlanip umudum kırılıyo. Ne güzel umutsuzca yaşıyodum, umudun kırılması daha kötü oluyo
-
bırı facede vmy den bı hafta sonra guy ılanı gelck demstı
-
@İnmyheart osman ünlü muydu neydi adamın adı demi 1600 guy demişti
-
Bu akşam gelicek bence sadece his söyliyim duyum muyum değil
-
Bakan Bey'e Bayburt Demirözü'nde GUY sorulmuş..Kendisi yakın zamanda sınavı yapacaklarını söylemiş.
-
@İnmyheart hangi grupta ?
-
evet @ddguy osman unluydu
-
@marshall su yakın zaman bı gelemedı ya
-
yakın zaman diye diye yakın çağ atlattık gençlik gitti be
-
@marshall kim dedi hocam
-
Yakin zamanin nezaman oldugu sorulsaydi keske
-
yakın zaman nolur gel artıkkkk
-
@ddguy hocam Bayburt Ak partideyim şu an insAllah net tarih öğrenmeye çalışacağım ama aldigim izlenim net bir tarih belirlemedikleri yönünde.