2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kamuguyyy hocam şu söylediğinize yürekten katılıyorum iibfliler olarak ezilmekten canımıza doyduk. Mehmet Şimşek döneminde müfettiş alımı şimdiki guy da telaffuz edilenden fazlaydı. Bu kadar ihtiyaç varken bir guy için bile bizi bu kadar yalvartmaları Allahtan reva değil
-
@işsiztarzan kardeşim emin ol benim puanım seninkinden düşüktür o vakit ama ben 10 katı olursa 85 alanla 72 alan arasinda bir fark kalmayacak diyorum sence bu adil mı o zaman vmy de 10 kat cagirsin biz de girelim 77 78 lerle nasıl olur gönlümde kötü bişey yok yoksa Allah herkesi amacina emeline ulastirsin inşallah
-
@ddguy onu özellikle sordurttum ama net bişey söylemedi düşünülen rakamı söyledi
-
@aksaçlı kardeşim seni tabi ki anlıyorum. Haklısın ama her sistemde adaletsizlik olur. Şu sistemde bence daha çok var. Bu sisteme göre 10 katı bana göre daha iyi. Çünkü şu sistemde 79 ile sınava giremeyen olması çok net. Ben zaten sistemi belirleyen değilim. Keşke çok adaletli olsa ama hangi sistemde adaletsizlik yok ki? Kaldı ki sistemi belirleyebilecek olan değiliz
-
@işsiztarzan valla ne diyim kardeşim Allah doğru yola sevketsin diyelim o zaman
-
Valla kişisel düşüncem ne 10 katı çağırılsın ne 4 katı mülakata çünkü guy sınavı pek bilgi ölçen sınav değil girenler bilir 73 puanla 90 puanlık biri aynı sınava girsin 73 puan alan daha yüksek yapabilir şimdi bu 73 puan alan arkadaşın 90 alıp daha bilgili olan belki ondan daha çok çalışıp o puanları alan kişinin sırf torpili daha sağlam diye mülakat puanıyla işe girmesi saçma yanlış anlaşılmasın benim puanımda 80 yani ortalama bir puan aynı şey benim içinde geçerli 90 alan birinin önüne geçip hakkını gasp etmek istemem bu 10 katı çağırılıp 4 katı mülakat işi tamamen torpili olanlara yarıyor.Olayın diğer yanı 90 alan kişi guy la yetinmeyip ordan başka kuruma geçer büyük ihtimal oda kendinden daha düşük puan alıp guy olma hayalini kuran kişinin yerine gasp etmiş olacak adam akıllı bir sistem yapmalılar mağduriyet elbet olacak ama minimuma indirmeleri lazım bence oda en iyisi arkadaşların dediği gibi mhuy sistemi galiba...
-
@Grimmjow Benim bildiğim ve konuşulan zaten 86 puan üstünü ''bu başka kuruma geçer'' kafasıyla eliyorlarmış sistem o kadar kötü ki gelen durmuyor herkes b grubu memurluk kafasında bakıyor guya o zaman düzenleme yapıp bu arkadaşların iş tatminini artırsana durum baya tuhaf
-
10kat 5 kat tartışmasına.
Geçen sene p35 80 idi. İstanbul yazdım kurum sınavı 83 ile mülakata kalamadım. Sınavdan önce kırtasiyenin birinde bir kızla karşılaştım. P35 73 ile antalya yazmış. Bu sene hiç çalışmamıştım şans eseri geldi dedi. Ve bu kız kurum sınavından 82 alıp mülakata kaldı. Hem kpss puanım hemde kurum sınavı puanım ondan yüksekti. Mülakatıda geçmiş. Şuan antalya da guy. Nasip kısmet diyelim demesine de. Guy sınavı kesinlikle belirleyici bir sınav değil! Dikkatsizlikten çok soru kaçırdım. Eğer 10 kat çağırılacak ise sorular biraz daha belirleyici olmalı! Standart sapma olmalı! Her soru 1 puan. Doğru yanlışı götürmüyor. 5 kat mülakat demek torpilin yoksa bırak bu işi demek.!!! -
İlan geldiğinde sistem mhuy gibi gelse bari de kurtulsak bu tartışmalardan
-
GUY YÖNETMELİĞİ
) Giriş sınavı: Uzman yardımcısı kadrolarına atanacakları belirlemek üzere, KPSS (A) sonuçlarına göre Başkanlıkça belirlenen puan türü veya türlerinden yeterli puanı alan adaylar arasında yapılan, yazılı ve sözlü bölümlerden veya yalnızca sözlü bölümden oluşan sınavı,” -
SGUY YÖNETMELİĞİ
Yalnızca sözlü sınav yapılmasına karar verilmesi hâlinde sözlü sınava çağrılacak aday sayısı giriş sınavı duyurusunda belirtilen atama yapılacak kadro sayısının iki katından fazla olamaz.” -
@Recep_Alemdar yeni bir tartışma konusu geliyor
-
@ddguy yok hocam demedi stabil size dediğimden başka bişey yok
-
insallah sadece mülakat olur, amin.
-
sınavın sadce sozlu yapılma ıhtımalımı var
-
Mülakattan elendiğinizde görceksiniz hangi sistem gelirse gelsin torpil
-
İlan bile yok ortada ama tartışıyoruz işte çünkü hayatımız bu...
-
baslık acılıgından berı foruma gore 30 40 kere guy gelmıs olması lazımdı ama..
-
Bu kadar ihtiyaç varken hem kurumun bize hem bizim kuruma ilanın lütuf gibi görülmesine anlam veremiyorum
-
Arkadaşlar Mehmet Şimşek döneminde sadece sözlü sınav ile de alım yapılması değişikliği geldi. Ama hiç uygulanmadı. Hani olası bir sınav tarihi yoksa sadece mülakat ve mesela 2000 kişi ise 2000×2=4000 kişi sadece mülakata kalacak. Yönetmelik bu arkadaşlar