2016 Aralık GUY Sınavı
-
@işsiztarzan birader sende duyum muyum yok sen fitnesin puanın düşük ve istediğin şeyi duyum gibi paylaşıyorsun ya kaybol ya da dürüst ol sen 75 ile sınava girebilesin diye 85 üstü puanı olan insanlar mağdur olmasın
-
@TugayÇ hocam dediğin doğruda her sınavın kendine göre bi tarzı taktiği var sen 80+ alıp yanlış çalışıyorsan elenirsin, diğer adamda 74 ile sınava uygun çalışıyorsa kazanır ama zaten bnm esas demek istediğimde bu değil ztn bu kpss sistemide ösym"nin dengesiz değişiklikleride guy sınav sistemide hepsi başlı başına rezalet kepazelik nereden baksan birileri mağdur oluyor o sebebten haa 5 katı girmiş haa 15 katı yine hep birileri mağdur olacak çünkü sistemin kendisi çürük,leş ve saçma. Yoksa koca devlet a kadroya ne kdr insan alacağını kurumlardaki ihtiyaca göre belirleyemez mi? Bi sınav, alım ve kurum çizelgesi yapmak çok mu zor ama adamlar bize ve bizim emeğimze değer vermiyor ve ya ne kdr emek verdiğmizin farkında değiller.
-
@umutsuz1990 kardeşim p35 siralaman kaç?
-
Puanları tartışmanın zamanı değil gün birlik olma günüdür duyumu olan bize güç verecek olan varsa konussun gerisi get lost.
-
@aksaçlı Allah herkesin gönlüne göre versin benim puanım 80 üstü. Ben burda duyduğumu paylaştım kendine çok güveniyorsan zaten sınavda yaparsın Allah herkesin kalbine göre verir meraklanma
-
@cool aynen kardeşim burda hala yok puanım yüksek yok benim puanım düşük muhabbeti yapıyolar sanki mevcut sistemde 73 alan guy olup 79 alan sınava bile giremiyor sanki bunu bilmiyorlar gibi burda kafa açıyorlar
-
Arkadaşlar ayrıca 2500 guy rakamı olarak gelebilir dedi benim konuştuğum kişi. İhtiyaç çok kurum içi talep baskısı da var şeklinde konuştu inşallah referandum ve kpss öncesi gelir
-
@işsiztarzan babacım kesin değilse şu insanlara umut vermeyin artık yeter insanların kötü durumunu kullanıp vebal almayın yapma eminsen yaz ki bakan olmadığın için emin olamazsın vebale girmeyin
-
@turkkızı İl seçimi yok duyumunu sağlam yerden aldım. Babam kurumda çalışıyor bu kadar insan takip ediyor diye buraya yazmak istedim. Allah utandırmasın inşallah
-
@Rorschach159 Kardeşim ben duyduğumu söyledim ben nasıl emin olabilirim? Okuyanlar da lütfen bunun duyulan bilgi olduğunu bilerek okusunlar. Daha iyi değil mi ders çalışma şevki olur neden vebal olsun gerçek olmasa da? Ben kesin demem için bakan olmam lazım ben duyduğumu söylüyorum babam kurumda çalışıyor telefonla arayıp sordurdum
-
@işsiztarzan mülakat puanı 100 ler havada uçuşacak yine olan bize oldu geçen sene mhuy da olduğu gibi yine elenecez
-
Bence yapmamız gereken sosyal medya üzerinden başlık belirleyip twit atmaya devam edelim biz istemezsek kpss öncesi gelmeyebilir baskı kurmalıyız. Göç için de talepte bulunalım diyorum
-
@işsiztarzan arkadaşım tabi ki paylaşacaksın biz de umutlanıyoruz sen duyumunu yaz
-
Ben de ümitle aylardır bekliyorum inşallah bu çile son bulur ve ilan gelir birlik olalım sistem üzerinden bölünmeyin öğretmenlere 60000 veren sistem bize 5000 verse hayat bayram olur
-
Ankarada guy bi arkadaşım da dedi ki personel açığı çook fazla çok çalışıyoruz
-
Yaşadığım ilin bir ilçesinde 10 tane uzman kalmış düşünün yani ihtiyacı. Bizim bu işe ihtiyacımız olduğu kadar devletin de bize ihtiyacı var bu kadrolar bizim en doğal hakkımız
-
Kpss A sayfasındaki bir arkadaşın öncülüğünde gazeteye ilan verilmişti,acaba o ilan gerekli yerlere iletildi mi,sayın bakanın gelir uzmanlığı ve vmy hakkındaki görüşleri bu gazete ilanından önce olmuştu,buna istinaden bu ilan vasıtasıyla referandumdan önce bir kıpırdanma ve hareketlenme olur mu acaba,nitekim sayın bakanın yakın zamanda ilana çıkacağız söylemi ucu açık bir söylem.Bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı olsun.
-
@işsiztarzan ne zaman gelecegine dair bi şey duydun mu hocam
-
Hep duyum alıp başa sarıyoruz sonra birbirimize inşallah bu hafta bu biter de il konuşuruz işletme iktisadi notu arariz
-
Bu bakan oldugu surece isimiz zorrr, ah ah nerde o eski bakanlar simdiye coktan alima ciimislarda mehmet simsek zamani yukselis devri bu bakanda da yikilis devrindeyiz zar zor baakiyla ilan hakkinda aciklamaya zorladik kpss oncesi yine baski ilan gelsin bu ne dir yahu osym baskiyla bi seyler duzeltitik ,, resmen ibf dusmani herkes ,,,