2016 Aralık GUY Sınavı
-
@turkkızı mülakata çağrılan sayısı daha fazladır aynı puanlılarda dahil edildiği için
-
Gib sinav hizmetlerini aradim sinav hazirligimiz yok dedi bugun gelmezmi dedim gelmez dedi guy alinacagini sokaktaki cocukda biliyor yeter yaw yeter emeklerimizle dalgami geciyor bunlar
-
@gozde41 2013 yili 300 kisi 73,5
2015 yili 200 kisi 79,3 -
@mulkiamir06 klasik cevap vermişler. Bende aradım bir hazırlıgımız yok dedi. Peki ilan hakkında bilgi veririmisiniz dedim sitemizi takip edin dedi. Ben bilmiyorum çünkü
-
@diyar olabilir hocam ben de faceden almıştım direkt paylaştım
-
Arkadaşlar gib i arayinca verilen cevaplara pek itibar etmeyin örneğin 2 gun sonra ilana çıkıyoruz şeklinde bir açıklama yapma yetkileri yok.Ilan bildirimi her zaman resmi belgeyle olur gecmis senelerde de arayinca ilan yok denilip akşamına ilan gelmisligi vardır.
-
Size sadece şu kadarını söyleyim en son guy alımında hani şu şehirlerin istanbul bursa ankara antalya mersin aydın konya filan olduğu başvuruları yaptık heyecanla acaba hangi şehir kaçla kapatacak diye bekliyoruz. Bir kişi birden facebook ta dediki arkadaşlar bursa ve antalya 73 istanbul 77 ile kapatmış. Diğerlerini göremedim. Çocuğu ben de dahil herkes topa tuttuk bu bilgi nasıl olur. Yanlış yönlendirme insanları vs.. Daha sonra içim rahat etmedi Gib'i aradım dedim böyle böyle bir durum var illerin kapattığı puanlar belli oldumu? bizede öyle bir bilgi yok. Söyleyen kimse uydurmuş daha belli olan bir şey yok itibar etmeyin oldu. Aynı gün akşamına gelir idaresi şehirleri ve puanları açıkladı. Sonuç istanbul 77 bursa ve antalya 73 gerçekten de. Yani demem o ki emin olun sizler bizler gelir idaresinden daha çok bilgi sahibiyizdir. Gib bilerek ya da bilmeyerek bilgi vermemeye bayılır hep cevap klasiktir. Öyle bir duyum gelmedi, öyle bir çalışmamız yok, bize iletilmedi, bilmiyoruz, itibar etmeyiniz. Cevaplar hep bu eksende döner o yüzden çok takılmayın ve bence ders çalışmayı bırakmayın herkes mayısa kadar diyor ama ne malum sınavın kpss'den sonra olup da ilanın öncesinde gelmeyeceği? bu olasılık var sonuçta puanlarımız açıklanana kadar yani en kötü 16 hazirana kadar bizim vaktimiz var geçen sene hatırlayın sgk denetmen yardımcılığı sınavı kpss den 1 hafta sonra geldi ve daha sonuçlar açıklanmamıştı 2016 puanları olanlar değil 2014 ve 2015 puanları olanlar başvurdu. Yani olabilir olabiliyor. Ben umutluyum o ilanlar gelecek o yüzden ders çalışmaktan başka çaremiz şu aşamada yok. Ha bir de etkinliklere devam maksimum 1 saatinizi alır
-
İzmir için bir kaç şey söylemek istiyorum öncelikle benim de ilk tercihim İzmir olacak ve söylenenlere göre İzmir'de açılması muhtemel illerden biri ancak İzmir ve Ankara her zaman yüksek kapatır bu bütün alımlar için sabit bir durumdur. Benim puanım yüksek sıralamaya girerim diyenler için benim de puanım fena değil ancak oradaki kurum sınavları da yüksek kapatması muhtemel ben halkbank için bütün şehirlere hemen hemen giriyorken İzmir yazdığım için sıralama dışı kaldım.
Kimsenin beni yanlış anlamasını istemem herkes gönlünce tercih yapmalı özellikle kimsenin ne söylediğine bakmadan tercih yapmalı ancak başka şansı olmayan başka kurum sınavı için puanı yetmeyecek arkadaşlar bunları iyi düşünüp tercih yapması onların yararına olur. Umarım herkes emeğinin karşılığını alır
-
@guyman kesinlikle katılıyorum. Cunku ayni kisi memurlar.netin forumuna da yazmisti;)tabi millet epey bi linç etti. Ama aksam bi açıklandi herkes şok:)
-
@bombiksmori üstelik 77.6 ile kapatmıştı benim 77.5 idi
Çok şükür kara günleri atlattım hala ders calisabiliyorum -
@merkantilist bu yıkımları kaç kez yaşadık hocam. Bu defa son olur da hayırlısıyla başlarız insallah..
-
Arkadaslar gecerlilik puanin 2 yila cikarilmasi ilgili cimer atigim mail cevap geldi talebiniz osym gonderilmis ve degerlendrme yapilacktir diye bnce sizde atin cimer bimer bu isidr hallebilirz.
-
Arkadaşlar guy kurum sınavında 100 soruluk bir test uyguluyor. Yukarıdaki 83-85 vs olan bu taban puanlar net mi yoksa başka şekilde mi hesaplanıyor eğer net ise çok yüksek geldi ya da sınav aşırı kolay aydınlatın please...
-
@uzmanyrdd sadece doğru sayısı bunlar yanlışlar hesaba katılmıyor
-
@mrym 100 soruda 85 doğru biraz yüksek geldi sınav kolay sanırım.
-
@uzmanyrdd yaklaşık 50 soru geçen yıllarla aynı geri kalanlarda çok yüzeysel sorulardı
-
@uzmanyrdd sınav kolay 4 seçenekli yanlış doğruyu götürmez çok basit sorularda var ve genelde hep aynı tarz sorular olur o yüzden bu puanlar böyle
-
@mrym bu sınavın kolay olduğunu biliyordum ama çok tuhaf geldi 50 soru nedir ya
-
kolaysa elenenler neden elenyo
-
@uzmanyrdd malesef o yüzden 85'i gördü