2016 Aralık GUY Sınavı
-
@köyünagası kurum sınavında mı elenmiştiniz mülakatta mı?
-
@furkanbey mülakat
-
@mulkiamir06 çoğunlukla gece resmi gazetede yayınlanıyor. 00:00 gibi gözler siteye çevrilir.
-
Beni denizbanktan mülakata çağırdılar arkadaşlar sizce gitmeli miyim
Konuyu bioluyorum ama kusura bakmayın.guy ilanını bekliyorum bir yandan -
@mendakaduka Sen mülakati na git kardeş. Daha olup olmayacagi da belli değil. Şimdi git mülakatina. Kazanirsan gitmemeyi sonra düşünürsün. İşsizlik çok zorr
-
Şehirlerin çok olması daha iyi arkadaşlar. Tecrübe ile sabit bu. Az olup dengesiz olması asıl risktir.Şehir sayısı fazla olunca puanlar fazla oynamaz. Bir diğer konu, daha önceki yıllarda Kpss yapıldığı gibi gelen 1750 kisilik guy ilanlarında puanlar nasil 73 leri gorduyse, bu sene geç gelen 2000 kisilik guy ilanıda aynı olacak. Sonuçta sadece ilan geç geldi. Rakiplerinizin puanı her ay +1+1+1 puan artmadı. Pes edip bırakan çok kisi var. Mesela benim 2 arkadasim daha bugün konuştum biri puanı 76 biri 78 ilan gelirse girmicem diyor sınavdan beri hiç calismadim vs bahaneleri ile. Aradaki süreç uzayınca gevşeyen çok oldu. Spekülasyonlara kapılıp moralinizi bozmayın sakın. Ders çalışın.
-
Tamamdır kardeş önce online sınav yaptılar gk 40sori 60dk di.bi hafta önce yedi.bgnde mülakata cagirdilar
-
@mendakaduka eğlencesine gidin, en kötü ihtimalle tecrübe kazanmış olursunuz.
-
Arkadaşlar şu il şu puanla kapatır gibi insanları etki altında bırakacak yorumlar yapmaktan kaçınalım bence tecrübesiz bir sürü arkadaşlarımız var etkilenip başka şehir yazar orası olmaz hakka girmiş oluruz geçen örneğin en son alımda ilk guy tercihimi yapacaktım 75 puanla Bursa düşünüyordum nereye baksam herkes yüksek kapatır yazmıştı istanbul yazdım bende olmadı Bursa yazsam sınava girecektim şimdiden 75-80 bandında ki arkadaşlara tavsiyem yorumlara aldanmayıp içinden geçen mantıklı yerleri yazsınlar başkasının lafıyla tercih yapıp sınava giremeyince pişman oluyor insan
-
Hele bi ilan gelsin. İller belli olsun. ondan sonra polemiğe girelim. Biz hâlâ ilanın ne geleceği polemiğine geri dönelim. Noktaaaa
-
arkadaşlar şu 28 kasım 2015 guy sınav soruları nerde var
-
@howareyouGUYs aynen onları bulsak güzel olur adem hoca ile yasin çobanın yeni guy kitabında galiba var biri 2015 sorularını sadece bize atsa dua ederiz bu sene fix 20 soru çıkar 2015 ten
-
@köyünagası ya bende adem in yeni başımı var ama son sınav yok ki
-
acaba yasin çoban hocanın kitabında var mı son sınav ???
-
Mugla marmaris de guy arkadasim var sadece marmaris 20 kisi talep etmis ve mugla 125 kisi alcakmis.yani anlayacaginiz mugla da kesin var
-
Bende de var 10. Baskı adem kılıç ama en son sınav 16.05.2015
-
karaman var mı ya bir bakın arkadaş
-
@howareyouGUYs facede gördüm guy soruları diye bir kitap çıkartmış kordinatörlüğünü yapıyor kitap kapağında 2015 soruları dahil yazıyordu
-
25 il işi abartı biraz kanmayın böyle şeylere.. İstanbul Ankara İzmir 'den 2si olsa bile 1000 kadroya yakın bunlara ayrılır özellikle İstanbul için herkes ihtiyac olduğunu söylüyor .. Ee geriye kalanlara 50şer kadro mu saçmalık.
-
@totti 8 kişi için il açılmıştı