2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ansızınbirilan 2015 puanı anlaman lazımdı
-
@ansızınbirilan 2016 değilse 2015 tir anlamak bu kadar zor olmamalı:)
-
@ansızınbirilan hocam 2015 girişli @köyünagası
-
2015te 148bin kişi girmiş
-
@köyünagası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Daha önce bu sınava girip mülakatta elenmiş biri olarak söylüyorum
Özellikle 80 altı puanı olanlar için İlan geldiğinde facede forumlarda mesela istanbul ilini yazacaklar puanlarını yazsın tarzında gönderiler görürsünüz puanınızı yazmayın o ileti altındaki puanlara itibar etmeyin millete msj attıp bende bu ili yazacam sence kaçla kapatır demeyin yüzde 90 ı sizi aldatır. Facede forumlarda anket yapacaklar çıkar hiç bir ankete katılmayın anket sonucuna bakmayın. Başvurular bitene kadar facenizi kapatın daha iyi olur. Söylenenlere göre il tercihi yaparsanız başınızı duvarlara vurursunuz. Ben daha önce 0.1 ve 0.9 gibi bu spekülasyonlar yüzünden sıralamaya giremedim. Yani KİMSEYE İTİBAR etmeyin gönlünüzden geçeni yazın nasipte varsa sınava girersinizTekrar KAMU SPOTU
@ansızınbirilan
@köyünagası
Bak yukarıda belirti senden önce sen meraklanma -
@köyünagası şimdi anladım özür diliyorum . ön yargılı davrandım.
-
@merkantilist nasıl 148 bin bendeki niye farklı:)0
-
Hocam pardon 2014 148bin @köyünagası
-
@merkantilist noluyoh dedim bir an:)
-
@köyünagası hakkını helal et. kimsenin hakkına girmek istemem
-
her yıl girmişim eski ekran fotosuna bakmisim hakkına giriyodum az kalsın kusura bakma @köyünagası
-
83 ile 80 arasında resmen uçurum var bu senenin 80 sıralaması geçen senenin 78 sıralamasına denk. puanlar +2 şişik geldi bu yıl,geçen yılların il kapanışlarıyla kıyaslayacaklar illerin puanlarına +2 koysun
-
@ansızınbirilan eyvvallah kardeşim helal olsun:)
-
@Sipsilimarpuc aynen valla 2016 kpss ya çok kolaydı ya da adaylar yardırdı sınavda
-
@köyünagası 2015 de bunun acısını yaşadığım için bir an gaflete kapıldım. hiç düşünmeden.
-
@köyünagası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc aynen valla 2016 kpss ya çok kolaydı ya da adaylar yardırdı sınavda
sorular yüzeyseldi hocam az buçuk hakkını veren 80 aldı -
@Sipsilimarpuc valla girmedim ins bu sene biraz düzgün sorarlar
-
@merkantilist 2014 soruları kaliteliydi 74 almıştım:)
-
.
-
@köyünagası hocam tek il seçimi kesinmi