2016 Aralık GUY Sınavı
-
@merkantilist valla keşke 2016 ya girseydim bakalım guyda napcaz o zaman:)
-
@WilliamNiskanen sen hangisini diyon
-
@köyünagası ne diyoruz oglum biz ya
-
@WilliamNiskanen dirilişi izle hacı boşver:)
-
Arkadaşlar sayın Maliye Bakanımız Naci Ağbal'ın açıklamalarından anlaşılacağı üzere, Guy durak bilmez bu gönül, çoşar içimde ah bir ömür... Şarkısını mırıldanmaya başladım. Bu açıklama sınavın 2016 kpss geçerlilik süresi bitmeden ilanın büyük olasılık ile geleceğini gösteriyor. Büyük ihtimal diyorum çünkü bakanda yetiştirilmeye çalışılıyor dediyse ben de böyle bir ifade kullanmamın doğru olduğu içindir. Yoksa ilan kesinleşti demek gerekiyor... Bu durumda şöyle diyorum temiz bir başlık mı açsak, bu başlık 734 sayfa olmuş, kitap çıkar hale gelmiş. Öyle bir başlık açalım ki, foruma yeni katılan arkadaşlarımız sayfalarca okuma yapmakla uğraşmasın. Yeni başlık olsun mu? Kısmını size anket olarak sormak istiyoruz? Anket sonucuna göre yeni başlık açılır, yoksa ölüp ölüp dirildiğimiz, kimi zaman isyan, kimi zaman birlik olduğumuz bu başlık devam edecektir.
-
İlan gelince açmak daha iyi olur bence en azından hangi il gelir hangi gün gelir muhabbetleri olmaz
-
@Antimülakat bence devam etsin hocam hatta bu başlığı hiç silmeyin böyle bi sene zor denk gelir Allah denk getirmesin zaten soran arkadaslara biz cevap veriyoruz kimse cekinmeden sorabilir önceki sayfaları
-
Bu sayfa kalsın
-
@Antimülakat bence ilan geldikten sonra sınav tarihini belirtir bi sayfa açmak daha iyi olur.
-
Bence de kalsın bu sayfa yoksa sayfalarda bölünme olur
-
İlk göz ağrımız bu sayfa içinde emeklerimiz var zaten forma ilk defa girip guy için 734 sayfayı okursa onu sınavsız alsın gib
-
Bu 734 sayfayı pdf haline getirin gelecek kuşaklar için
-
Anket açmaya gerek kalmadı, bu başlığın maneviyatı büyük, bu başlığı silmeyecektik ama yeni başlıkta açılması da istenmiyor madem ona da gerek yok şimdilik
-
@Antimülakat bu gece ilan gelir mi ne diosun. Başbakanlıktan bi karar kaç günde çıkar
-
@miss-smith hocam süreyi bu kadar daraltıp sorunca gerçekten cevap vermek çok zor, insan neden bu gece diye sorası geliyor? Valla yakın ama o kadar yakın olmaz diye düşünüyorum.
-
@Antimülakat ilanlar genelde salı veya çarşamba gelmiş o sebebten birde 6 mayısa sınava olması için bugun uygun
-
Bende bugün büyük hissedyorm:)
-
@duyguu ya arkadaş ya gülün geçin bi de ciddiye alıp eksilemişler Bunlar hep ilansızlıktan işte
-
@miss-smith hocam hesabınız ve geçmiş sınavlardan yola çıkmanız gayet makul ama ohal bütün dengeleri alt üst etti. Bakanlar bir sınav gelecek dedikleri günün maksimum bir kaç gün sonrasında ilan geliyordu. Gördüğünüz üzere, bakanın ilk açıklamasının üzerinden epey gün geçmesine rağmen, ilan hala gelmedi.
-
İlan gelince yeni başlığa geçeriz şimdi açsan bile buradan ayrılmak kolay olmayacak