2016 Aralık GUY Sınavı
-
İlan gelsin de illeri görelim artık 16 ay bekledik ama 1 gün daha bekleyemem gibi geliyor sanki
-
aynen @Grimmjow
-
@İnmyheart şu siteye girmekten bugün adam akıllı calisamadim bide dis ağrısı başladı Ohh bal kaymak
-
@ddguy bnmde butun gunm burda gecıyr bugun hıc calısamadmm
-
arkadaşlar sizce imeceyi 3-4 kere tekrar etmek yeterli olurmu bu sınav icin. başka kaynaklara gerek varmı. dönüşüm vs gibi
-
@walterwhite sınava girerken adem kılıç çözmüştüm imecenin aynısı zaten yeterli olmuştu
-
bu gece de gelmezse haftaya kalır herhalde. cuma gecesi sonuç açıklandığını gördüm de ilanın geldiğini pek görmedim.
-
@İnmyheart şu ilan bi gelse de artık bi yüzümüz Gülse bu nasıl is ya
-
ben neden bu hafta gelecek diyorum içimden anlamıyorum,sanki haftaya kalmayacakmış gibi geliyor
-
@walterwhite eğer kısa kısa notların varsa onları oku bol bol imeceyide cözebildiğin kadar çöz ama 2015 mayısta da olmuştu galiba guy orda zorlanmıştı herkes baya dert yanan olmuştu o dönem sadece cıkan sorular yeterli değil diye geri 2016 tekrar kolay sordular
-
@mertbulut evet bende onlardan bir tanesiyim ist dan elendim sadece adem kılıç a baktım yetmedi benden söylemesi
-
O dönem ikinci kez açılmıştı o yüzden zorladılar demişti herkes ama yinede defterleriniz notlarınız varsa okuyun bol bol inşallah ilan gelirse arkadaşlar listenin açıklanmasınıda beklemeyin seçtiğiniz il tutmuşmu diye hemen başlayın
-
Birde sakın ama sakın ben şu puanla şurayı yazdım bu puanla şurayı yazıcam diyenlere inanmayın çünkü ilan gelince ortalık karışacak kalbinizden nere geciyorsa yazın o dönem facete forumda dolanmaktan sinirleriniz alt üst olur ders calışamazsınız
-
tecrübeli arkadaşlar verdiginiz bilgiler icin çok teşekkürler
-
Bug gecede ilan gelmezse Ferdi baba eşliğinde allah ne verdiyse sabaha kadar kendimi süte vurcam
-
@cool kaç gecedir bekliyom ben sayısını unuttum artik
-
Gencler 15.016 nedir tiklama rekor.. Ilani gordugumuz gun bayramimiz baslar
-
Dünkü enerji bugün forumda yok dün ilan geleceğine inanan arkadaslarin hevesleri kaçmış anlaşılan ama bence bu akşam ilan gelecek
-
@guyan-gelmiş ümit verme , inananırım
-
2015 mayısında ki sınav da adana ilini hatırlıyorum 73 doğruyla kapattı genelde 73-80 arası yapan girdi 2015 kasım da ki sınavda ise en az 82 en çok 85 doğruyla kapattı iller