2016 Aralık GUY Sınavı
-
@bombiksmori no problem calm down
-
Stresten derse oturamıyoruz gelip burda basit, ince hesaplar peşinde koşuyoruz. Her türlü gelecek ilan bakan alacaz dedi. Sanki kpss yle Guy sınavı farklı konulardan geliyo. Her türlü aynı şeylere çalışacaz. Bu hafta da gelse bir ay sonra da gelse bizim derdimiz ders çalışmak. Birbirimizi yemeyi bırakalım. Hadi baam uzun aradan sonra ben tekrar oturuyorum derse kendime başarılar diliyorum inşallah kazanırım daha ne deyim(:
-
Duyumcu olmayan bir ben kaldım sanırım.
-
Bi cuma bi pazartesi bi nisan.Bi sevinip bi uzulmekten psikoloji kalmadi.Bence artik "bi arkadastan duydum"tarzindaki duyumlar lutfen paylasilmasin.eger ciddi bi duyum olursa paylasilsin.bu tarz duyumlar zarar vermeye basladi cunku.sinir sistemi alt ust
-
Arkadaşlar benim babam da kurumda calışıyor ankarada. Nisanda sınav olacagına dair söylentiler var dedi. Lakin sınav mı ilan mı hangisini demek istedi bilemiyorum ama babam bile kurum içinde bu duyumu aldıysa ilan baya yakın Allahın izniyle
-
Nisan'da ilan verilip yangindan mal kaçırır gibi Mayıs sınavı nasıl olsun
-
her duyumu paylaşın sinek vızıldasa paylaşın(GUYLA ALAKALIYSA) arkadşım forum burası duymak istemiyorsan girme
-
@1903bjk haklısınız hocam. Ama aynı dertten muzdarip olunca herkese bi űmkt olur belki diye dűşűnűyo herkes..ama sinir sisyemi dediğiniz gibi..
-
@sradaninsan super cozum tesekkurler
-
@1903bjk hocam biraz sert olduysa kusura bakma doğru diyosun sinirler laçka özür dilerim ama paylaşılsın yani
-
@sradaninsan iste tam da bundan bahsetmek istedim.Surec cok uzadi ve arkadastan ordan burdan gelen duyumlar sahsen beni cok olumsuz etkilemeye basladi.Eger gercekten saglam bi duyum olursa paylasmak cok daha mantikli geliyo bu saatten sonra.Tabi tamamen kendi fikrim.Keske gelse de kurtulsak bu cileden.
-
Artık neyi abartıp kabartıyorsunuz anlamıyorum bugün-yarın gelecek işte..Kpss ve kurum hazırlıklarınızı tamamlayın..İlana dair beklenti inanılmaz boyutlara ulaştı ama ilan gelince ertesi hafta işbaşı yaptırmıyorlar,zor olan süreç asıl ondan sonra başlıyor..
-
bu 45 gün olayı teamül gereği mi yoksa bi zorunluluk mu var @paretowilfredo
-
400 500 kisilik il goc alimi soylentisi sehir efsanesi mi. Bizleri aydinlatacak bi arkadas yok mu?
-
@Ömer-Muhtar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
400 500 kisilik il goc alimi soylentisi sehir efsanesi mi. Bizleri aydinlatacak bi arkadas yok mu?
S.a. hocam buyrun bu akşam müsaitseniz burası karışık @paretowilfredo
-
@Ömer-Muhtar aynen kimdi bunu söyleyen hatta mecliste foto çektirmişti
-
sevgi dıye bırıydi
-
Arkadaşlar bu arada 9.promosyon sgk için başlık açıldı arada orayı da desteklesek iyi olur.500 denetmen yardımcısı için bastiracağız.400-500 gibi bi ilan gelirse p113 79u görür.Bu ilansizlikta bize ilaç olur.Sgk başkanı anlayışlıdır twetterda yazarsak bizi duyar.
-
7.promosyonun güvenlik sorusturmasi sürüyor hocam, yedekler çağrıldı üstelik. Yeni alım için öncelikle onların neticelenmesi avantajimiza olur
-
Artık kimin uyduruk kimin ciddi duyum yazdığını anlıyoruz