2016 Aralık GUY Sınavı
-
Adam fikrini söylemiş sizde kesin mi diyorsunuz daha bakan bile kesin konuşmuyor bu arkadasımızın söylediği mi kesin olacak:)
-
Ilan ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur arkadaşlar yeter ki 2016 puablariyla alım yapsınlar.. 300 kişilik sgk mülakat hala açıklanmadı kaymakamlık hakimlik vs vs bunlar hala bekliyor. Ins. Guy ilanından önce açıklanır da 85 ve üzeri puanları olan 500 kişi başvurmaz
-
Eksici arkadaşlara tavsiyem biraz insan içine karışsınlar, muhabbet etmesini öğrensinler. Okusunlar yazsınlar. Faydalı olacaktır.
-
@karakalpaklı hocam ortam gergin ben en son -29 lardaydm bi eksiyi de ben verdim bu arada sana gerginim
-
@karakalpaklı Kardeşim boşver takma bi sınavda değilizki eksi almak seni kaybettirsin. Hiç bi önemi yok yani. Artı almanında aynı şekilde. Bence yazdıklarında hiç bişey yok ama demekki eksi veren için var yada daha önce söylediğin bişey canını sıkmıştır onun için eksiliyordur. Boşver yani sen böyle dedikçe yani sen sinir oldukça hoşuna gider dahada eksiler hiç takılma
-
Bugűn bişey duydum arkadaşlar ama inanın sőyleyip sőylememekte çok kararsızım. Çűnkű artık hepimiz duyumlardan ve bunların doğru çıkmayışından çok bunaldık. Ama linç edilmeyi gőze alarak belki doğru çıkar űmidiyle sőylűyorum. Cumaya kadar ilan gelicekmiş. Nerden duyduğuma gelince. Bayburtluyum ve parti kanalından bi isim vasıtasıyla őğrendim. Dilerim doğru çıkar. 4. senem ve artık bıçak kemiğe dayandı. Hepimiz adına hayırlı haberler en tez vakitte gelir inşallah..
-
@cool itiraf gibi itiraf:) çok güldüm:)
-
@cool Neden?
-
@Ülkü Hocam haklısın. Bişey olduğu için değil zaten ama kimisi sanki biri bişey yazsa da eksilesem diye bekliyo. O yüzden az sitem ettim.
-
@bombiksmori hadi inşaAllah hocam ya dakika başı siteye girmekten iki gündür ders calisamiyom ya artık gelsin @marshall hocama gelmemiş bugün haber belki ona da aynı şeyi derler
-
@ddguy bu sűrecin űzerimde bırakacağı en bűyűk etki" gűvensizlik" olacak kuvvetle muhtemel...nolurdu bi çıkıp şu gűn ilan gelecek şu tarihte de sınav yapcam deseydiniz de bizi de bu kadar insanla ve yalan haberle uğraştırmasaydınız..çok zor değil istediğimiz ama fazla değil demek kiymetimiz....
-
Duyumların çoğaldığı ve hepsinin aynı yönde olduğunu görünce daha da umutlanıyorum ben inşallah geç olmadan gelirde moraller tavan olur
-
Facete de biri guy ilaninin nisanda gelecegini yazmis
-
@bombiksmori bu duyum da boş çıksın negatif enerjimi naci ağbal a gonderip ordan sana sektiririm haberin olsun hocam
-
@cool ee yani bu tehdit karşısında napmalıyım şu an???kusura bakmayın hocam ama bekleyen de gergin olan da bi tek siz değilsiniz..
-
Nisan da işin içine girdi hadi bakalım.
-
Duyum bakımından ben böyle bereketli böyle atmasyonlu bol keseden bi sene daha gormedim @paretowilfredo bence sınıfta kaldı bu sene masallahi var en son o duyuyo herseyi
-
Arkadaşlar Kurumda çalışan biriyle görüştüm bugün dairenin ciddi anlamda boş olduğunu söyledi.Mayista sınavin olacağını belirtti fikrim bugünlerde en geç nisan başında ilanin geleceği yönünde.Umarım hic birimiz yanılmayız
-
@bombiksmori eyv kardeşim kinaye yaptm
-
@cool yapmayınız.