2016 Aralık GUY Sınavı
-
Guy başlığında bi yediğiniz yemekleri konuşmadığıniz kaldı. Genşler burası Guy'ların mekanı. Diğer kurumları kendi basliklarinda konuşalım lütfen
-
Arkadaşlar illa ilan ve sınav arasında 45 gün olmak zorunda değil 30 günde olabilir ayrıca merak ettiğim bir şeyde bir yıl geçerlilik süresi bir takvim yılı mı çünkü eğer boyleyse ocağa kadar geçerli olur.ayrica Allah çok büyük her nasip vaktine esirdir inşallah gelecektir bu ilan
-
@Ömer-Muhtar İstanbul da il göç uzmanı olan arkadaşım göç idaresi başkanının 2017 senesi içinde 350 il göç uzmanı alımı yapacağız dediğini söylemişti geçen hafta
-
@yunus1yavuz sayıyı indirme kurban olim 400 500 iyiydi
-
Ah neden acaba bu bakan kesin bi tarih vermiyo onumuzdeki aylar derken neyi kastediyo acaba ? Refandum 16 nisan e bu bakan en gec nisan ilk haftasi illa ilan verecek se of off ,, bi inseydi su koltugundan da bizi bu durumalra sokmayan adam gibi bi bakan gelse ,, ne naciy miss beee ,,,
-
il konusu rüyalarıma giriyor artık bu konuda duyumu olan arkadaşlar mesaj kutuma bir kaç duyum bırakabilir.
Not: Duyum asılsız çıkarsa bile lafım olmaz benim ki sadece merak
-
@totti 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
il konusu rüyalarıma giriyor artık bu konuda duyumu olan arkadaşlar mesaj kutuma bir kaç duyum bırakabilir.
Not: Duyum asılsız çıkarsa bile lafım olmaz benim ki sadece merak
+1
-
@merkantilist @Ömer-Muhtar dostlar o zaman sordum olumsuzdu yine sorariz.
Guy ile alakali da haber saldim ama israrla donmuyorlar acaba diyorum cok mesguller de ondan mi??? (Size benzedim ben de )
-
@paretowilfredo belki de illAllah etmişlerdir
-
Günaydın arkadaşlar. Aşağıdaki iletiyi facebooktan kopyaladım, bir arkadaş paylaşmış orda. Duyumlar baya çoğaldı maşallah, bi de gerçek olsa hayırlısıyla;
Arkadaşlarrr şimdi telefonda bir vergi müfettişi tanıdığıma konuştum bana ders çalışmayı bırakmamam gerektiğini Nisan'da bakanlığın guy ilanı vereceğini söyledi hatta temmuzda tekrar ilan gelebilirmiş ciddi anlamda kadro açıği oluşmus çalışmayı birakmamam için biraz motivasyon oldu etkinliklere devam etmemiz lazim. Mutlu oldumm
-
@turkkızı vergi müfettişi bilmez ki gib de neler olduğunu
-
Subattan gün gün nisana geçtik. Bugün de böyle başladı bakalım, hayırlısı
-
@diyar bilmiyorum hocam onu bende düşündüm ama kız öyle yazmıştı.
-
Herkes duyum duyum dior duyumu çıkan varmı
-
Daha yok. Her ay diğer ayın duyumcusu var.
Allah sonumuzu hayr etsin -
Güzel düşünelim güzel şeyler olsun inşallah
-
Arkadaşlar gibi arayın adamlar ağız degismisler. Gelecegini söyledi ilanın. Ben anlamak istediğimi mi anladım yoksa öyle mi söyledi sizler de arayın arkadaşlar baskıya devam
-
Cumaya kadar gelecek
ilan duyumunu bi atlatalim sonra nisan duyumuna ümit baglariz -
@malthusss ne dediler
-
@malthusss ne dedi ne dedi