2016 Aralık GUY Sınavı
-
Şu guy sınavını İnşallah düzeltirler. Sınav bildiğin dikkat testine dönüşüyor resmen. Az özgün sorular koysalar keşke ...
-
beni niye eksilediniz? bu grupda kimseyle sıkıntı yaşamadım. hayret ettim yani. anladığım kadarıyla burdada işi gücü eğlence olan ilan fln beklemeyen birileri var. ama olur normaldir herhalde @inmyheart inşallah hilmi beyin belirttiği tarih ilanın en geç geleceği tarih olurda artık herkes bi önünü görür. teşekkür ediyorum bizlerle paylaştığın için.
-
ego tatmin eden bir güruh var sanırım burda. fikir beyan edemedikleri için eksi veriyorlar:) en az 20 eksi bekliyorum davranın seferoğulları:))
-
@kzxp hocam valla bu eksici arkadaşların amacı ne anlamadım Bu sınav sistemi leş, ösym sürekli fikir değiştiriyor yoruyor bizi diorum bakıyorum 3-4 eksi heralde onlar bu durumdan çok memnunlar
-
Yeminle duyum kelimesinden tiksindim artik bu ne zulümdur arkadas ilan gelsede artık kurtulsak
-
@iyimser16 İlk seneleridir heycanlarına vermek lazım:) ne demek istediğimizi anlarlar ilerde
-
@Priss haber alabildin mi ?
-
4.SDFVSDFSDFSDFS
-
Günaydın. Eeee nasıl oldu bizim ilan. İhaleyi kim kaptı bugün
-
@kzxp si bukadar eksilere niye taktiniz anlamadim. Eksileyen eksilesin birakiniz yapsinlar
-
Maliyede tevzin kitabı nasıl bilgisi olan var mı?
-
@sametuzeyir hocam maliyede adam akıllı tekrar 4t ve paretoyu irdeleyerek çözersen 36 soruyu yakalayabilirsin cok fazla kaynak kafa karıştırmaktan başka işe yaramaz
-
İlk defa yazanlar var demem hoşuna gitmemiş bazılarının... neyse siz ilan geldiğinde gönlünüze göre il tercihi yapın arkadaşlar.. başkalarınn lafına bakmayın.. dersinize iyi çalışın size burayı yazma şurayı yaz diye manipule etmeye çalışanları ztn kurum sınavında elersiniz..
-
@guyan-gelmiş hocam sizin oralarda bi gelisme yok mu ya
-
@ddguy devlet meselesi gibi sır gibi saklıyorlar ben de anlamadım
-
@ddguy bu sınavı bu kadar erteleyen zihniyet bu sınavdan sonra bir daha sinav açar mi şüpheli bu alımda girdik girdik yoksa en az bir buçuk yıl daha alım yapmazlar
-
@guyan-gelmiş hocam siz nerede çalışıyorsunuz
-
@merkantilist dsi
-
@guyan-gelmiş hala beklemedeyiz bakalım nolcak hocam
-
Bir kurumun sınav yapması ılana çıkması bu kadar muallak olur mu? Şu hale bak koca 1 sene geçti puanlar yanacak daha tek bir kurum sınavına giremedik kpss2016=Türkiye çapı seviye tespit sınavından ibaret hale geldi