2016 Aralık GUY Sınavı
-
@guyan-gelmiş inşallah kardeşim. Teşekkürler cevabın için.
-
Haydi Popescu haydi oğlum vur oğlum vurrr Gooll Gooolll kupa bizim Allah'ım kupa bizim. Korkunç bir şey.
-
@köyünagası aga bugün değil yarına bekleyelim bence
-
Bu gece değil ama birkaç güne geleceği kesinleşmiş oldu hayırlı olsun
-
İnşallah tuğrul hocanın belirttiği gibi başbakan onaylamistir. Ancak şöyle bir durum var başbakan dün( dün gece dahil)ve bugün dogudaydi. Mitingleri vardı .
-
tugrl hoca yazdgnı sılmıs en ıyısı fazla konuşmamak yazms ne demk ıstıyokı
-
İnşallah ilan en yakın zamanda cıkacaktır sabrın sonu selamet ne kadar sabır tasına dönsede herkes.:) Arkadaşlar referandum öncesi iibflilere 500 denetmen yardımcı alımı müjdesi başlıgıyla tweet etkinliği düzenleniyor sgk baskanı Mehmet Selim beye , buraya da bi destek verirsek cok iyi olur dua kazanırsınız bu zorlu surecte gün birlik olma günü iibf li diger iibf li kardesinin yanına kossun isin ozeti bu.
-
tecrübeli arkadaşlar , bakan onayladı başbakan imzaladı , şimdi ne zaman gelir ilan
-
resmi gazeteyi bekleyelim orda ne zaman yayınlanırsa artık
-
@köyünagası ilahi sen
-
Gerçekten emek veren kim varsa Allah hepimize hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin,bu günleri geceleri çok bekledik çok hakettik.
-
@iibfci22 haklısın kardeşim acil 500 Sgk denetmenliği sözünü de almamız lazım
-
@ansızınbirilan başbakan kendisi onaylaması gerekmiyor kardeşim zaten başbakanlıkta işler başbakan olmayınca duruyor mu vekaleten diye bir sistem var
-
çok heyecanlandım şuan
-
@jevons dur daha ilan gelmedi
-
Hayal ama İstermisiniz bu gece guy haftayada 500 sgk geliyormuş
-
@gonzaloluca sgk işi zor mülakatlar açıklandımı
-
yazmayım dedim ama dün gib in ışıklar açıkmış fakat bu gün ışıklar açık değlimiş bir alakası var mı bilmiyorum ama ben bu gün beklemiyorum
ne desem tersi çıkıyor bu gün de öyle olsa bari -
@köyünagası Referandum öncesi söz alınıcak kısmetse baskan bey den sgk icin mayısta da ilan. Gecen sene haziran ilk haftası ilan geldi 2016 puanlilar basvuramadı sonuclar acıklanmadıgı icin en kötü böyle olur.
-
@iibfci22 hadi inş