2016 Aralık GUY Sınavı
-
:older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1: :older_woman_tone1:
-
iyi bari açıklansın da , 2016 iibflilerden atanan oldu diye seviniriz
-
@aylin-yılmaz Yazar burada "forumda yaşlandım." mı demek istemiş?
-
@aliveli hocam bu hafta iibfliler için güzel bi hafta olur mu sizce
-
@karakalpaklı yazarın eseri yoruma açık herkes kendine uydursun
-
500 kişiden basvuran çıkar mı guy a ya işi gücü olan da başvurmaz inşaAllah
-
@ddguy atanmak nasıl bir duygu bilmiyorum ama sınava giren olur heralde.Atanınca hobi haline geliyo guy sınavına girmek.He bide il beğenmeyenler var
-
@lal zorla beni Parçala diyen çıkar diyon yani
-
@ddguy aynen oyle
-
@ddguy bence bakan sadece sgk uzman yardımcısı alımından bahsediyor.
-
@ddguy arkadaşlar merhaba.. Konuyu tam anlayamadım. pazartesi salı açıklanacak olan bir mülakat sonucundan mı bahsediyor gelir uzman yard. İlanından mı?
-
@reagan sgk mülakat sonuçları aciklanacakmis hocam
-
sınav 7 mayısta olacak galiba/herhalde. (6 mayis cumartesi de olabilir)
ona göre ayarlayın planınızı programınızı
(kaynak eskisehirin en iyi falcısı) -
Ilansız geçen son pazarımız olur inş.
-
selamun aleykum dostlar, umduğumuz gibi sgk uzm yrd ve müfettiş yrd sonuçları açıklanırsa üzerine açıklanması beklenen bir başka sonuç olan 100 kişilik kaymakamlık açıklanırsa guya bunların %95 i başvurmaz. Keşke bir sürpriz olsa sgk 8.promosyon denetmen yrd da açıklansa 300 de ordan yüksek puanlı gider tüm guy bekleyen arkadaşlara faydası dokunur.
-
Tüm bu koşturmacada bekleyişte KPSS başvurularını ihmal etmeyin dostlar
http://www.tercihiniyap.net/kpss-a-grubu-alan-bilgisi-basvurulari-yarin-basliyor
-
@Sipsilimarpuc atanan denetmenlerin yarısında fazlası yine başvurur özellikle büyükşehirlere başvururlar
-
@diyar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc atanan denetmenlerin yarısında fazlası yine başvurur özellikle büyükşehirlere başvururlar
sgk denetmenlikten guya başvurmak saçmalıktan başka bişey değildir yine de bu kafada olabilecek %5 var dedim zaten
-
Her şerde bi hayır vardır derler, sgk,kaymakamlık sonuçları açıklansa ne güzel puanlar bayağ aşağıya çekilir.
-
Bu pazarların bir anlamı olmalı