2016 Aralık GUY Sınavı
-
@sradaninsan biz aliskiniz
-
Yine mi gelmedi Bu nasıl bi çiledir yarabbi:(
-
@joeblack16 türkiyede o kadar üni var ilanın gelmediği gün görmedim illaki bir üni akademisyen ilanı verir
-
23 mart için bi tane ilan geldi o da bizi ilgilendirmiyor. Belki ilerleyen zamanlarda gelir bi kaç tane daha
-
@köyünagası Demek ki Dpb nin sıkı takipçisi değilsin. Ben yaklaşık 7-8 aydır her gece istisnasız bakıyorum da
-
Biseyi ne kadar cok istersen inadina olmaz ya bu da oyle oldu..ilan beklemeyi birakalim o zaman gelir
-
Yok yok yok
-
@joeblack16 bende bakıyorum her zaman bir ilan gelir
-
Arkadaşlar şu an bu gece gelip gelmeyecek mi diye bekliyoruz gelmezse de hiç üzüntü sıkıntı yapmaya gerek yok sonuçta ilk ağızdan bakandan sayıyı bile aldık bugün değilse yarın diyebiliyoruz ki bu çok önemli birsey. 2 hafta öncesi ne kadar gelip gelmeye cegini bilmiyorduk kimse çıkıp bi aciklama yapmiyordu sinir bozucu bir durumdu elde puanlar kalacaz diye korkuyor Duk üzülüyorduk.yani demem o ki bu halimize de çok şükür.en azından şimdi bugece gelmez diye üzülüyoruz.
-
ilanı yayınlayacak olan arkadaş çekingen galiba bi 3lü çektirelim
-
https://youtu.be/RU1EKLAeBBs
Bu şarkıyla resmi gazeteyi bekliyelim -
@köyünagası Maleesef gelmediği gün çok oldu kardeşim kesinlikle ve tartışmasız.. İyi bilirim.. Herneyse ilanın gelişi yakındır strese gerek yok çalşmaya devam..
-
nerde o ilanın gelmesine 2 dak kala mantıklı cümle kuran nerde o daş atacam
-
-
@sradaninsan arkadaşını taşlaa
-
Biley dicem hala gelmez mi ya uyuyayım miı gazeteyi bekleyeyim mi napayım ben
-
@miss-smith sen mantıklı konuş bizi biraz toparla:)
-
Yatın uyuyun. Bugün gelmez
-
@sradaninsan sen aekadasina yazamaz misin ?
-
yatın gelirse sabah görürüz zaten hadi iyi geceler