2016 Aralık GUY Sınavı
-
@nic39 ne diyim dostlar bu ne biçim meşeleymiş yandı yandı bitmedi ah tuğrul hoca
-
@TugayÇ yazarım hocam da dediğim gibi nazımın geçtiği bir ark muhtemelen şimdi gülüyordur ama buraya yazmak benm suçum yani gerçekten kusura bakmayın bir an gaza geldim
-
Arkadaşlar mesela ilan gün içinde gelip gece resmi gazetede yayınlanabilir mi,yani mutlaka resmi gazetede mi ilk görücez?
-
@sradaninsan aynen keske buraya yazmadan once arkadasina yazsaydin ciddi misin diye. Neyse saglik olsun biz zaten bekliyecektik de bahane lazimdi.
-
@miss-smith sıkıntı yapmaya gerek yok bugün değilse yarın elbet gelecek artık daha eminiz:)
-
ilan perşembeyi cumaya bağlayan bir mübarek gecede gelecek at FAV'a bekle
-
21 tane bakanlık var bir tane ilan yok
-
@guy44 yok gün içinde de ilan geldiği zamanlar oldu ama resmi gazete beklemenin heyecanı da var
-
Sabah bakalım bugün nasıl duyumlar var derken ilan görsek ne güzel olur
-
hadi siz yatın ben balkonda beklicem gelirse haber ederim
-
Sabah ola hayır ola, Allah sabır versin kader kardeşlerm iyi geceler inş sabaha hayırlı bi haberle uyanırız
-
-
@aylin-yılmaz farkettim:)
-
@kzxp güzell takipteyim :spy_tone2:
-
@merve1.2 teşekkür ederim bilgilendirmeniz için
-
Şu uğursuz başlığı değiştirin de gelsin ilan artık.
-
@karakalpaklı sesli güldüm
İsyan sesleri bir bir geliyor -
@miss-smith Genç iibf'liler rahatsız.
-
Bu kadar sf yazilinca ilan geldi sandim heyecanlanmistim.. ama yakindir o da diye umuyorum
-
2015 Kpss iki yıl geçerliydi 2017den sonra da iki yıl geçerli, 2016 Kpss nin geçerliliğinin bir yıla indirilmesi hak mahrumiyeti oluşturmaz mı?
Bu durum dava edilse sınavın geçerliliğinin iki yıla çıkarılması kararı alınabilir mi?
Bu yola başvurma konusunda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.