2016 Aralık GUY Sınavı
-
@k67 bilen yok herkes ariyo o soruları kardeşim
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaması dileğiyle hayırlı günler sizlerle olsun.size birsey sormak istiyorum bnm puanım 77.0123 guy gelme sansı varmıdır acaba sizin düşüncelerinizi almak isterim şimdiden teşekkür ederim.
-
@ddguy face de Tuğrul Koçer e sorsa keşke biri
-
Ne yetistirmeymis arkadas zaten hep gecmis sorularin sorularini soruyorsunuz bu yil hep yeni umutla gune uyaniyorum gecem husran oluyor uzuldugum bir sn icin bile hakkimi helal etmiyorun bekleye bekleye kpss geldi Hakkim zehir zikkim olsun ..
-
@isfhk tabi var hocam çalışmaya devam et nasibinde varsa guy 73le bile geliyor
-
@köyünagası yahu sınava giren her 5 kişiden 4 ü elenecek bari KPSS ye zararı dokunmasın bu surecin
-
@diyar koşarak uzaklaş sayfadan
-
@merkantilist teşekkür ederim hocam
-
@diyar yooo ilan gelse daha güzel kpss ye o motivasyon ile. Zsten ha kpsss ha guy sınavı konular aynı. Birde bu ilan bugun gelse yarın sınav olsa tam puan alacak binlerce kişi var
-
@k67 hocam ilan gelsin o zaman yayınlar tuğrul hoca
-
@diyar nasıl her 5 kişiden 4 u Eleniyo ben onu anlamadim neyin istatistigi bu
-
@k67 imece(elimde olan) en son mayıs 2015 sorularını düzenlemiş.Son sınav için de ek olarak şunu söyleyeyim arkadaş 92 puan aldı KPSS puanı da 82'li bişeydi imeceyi 2-3 kez tekrar edip başka bişeye de bakmadı.Soruların önceki yıllarla hemen hemen aynı olduğunu belirtti. Zaten bir karşılaştırma yaparsanız bu zamana kadar sınav soruları çok benzer.Yani son sınav sorularını kafaya çok takmayınız.Ha sistem değişir de guy sınavında da değişikliğe gidilebilir olasılığından yola çıkarak konu tekrarı+imece çözülmesi düşüncesindeyim.
-
@diyar sende ilk yılarımda yaşadığımı görüyorum ilan ne kadar erken olursa bir sonraki ilan daha erken olur
-
@miss-smith KPSS de Ceko,kamu,işletme diye derslerde var belliki haberin yok.neyse cok farklı dünyaların insaniyiz
-
@diyar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miss-smith KPSS de Ceko,kamu,işletme diye derslerde var belliki haberin yok.neyse cok farklı dünyaların insaniyiz
Haberim olmaz mı Her bir dersten en az 30 net yapmaya çalısıyorum sonra fantezi olsun diye guy olmak istiyorum
-
@diyar sen o derslerin hepsine mi çalışıyorsun
-
Arkadaşlar bakan dün kpss öncesi guy alımı yapacağız demiş doğrumu
-
@köyünagası geçen sene çalışmadım bu sene çalışacağım yeni sistemde ağırlıkları arttı ama daha diğerleri bitmedi.
-
@fırat_-_ kpss öncesi demedi 2016 puanıyla alım yapmaya çalışıyoruz dedi
-
bugun gelırmı sızce ılan?