2016 Aralık GUY Sınavı
-
@İnmyheart yahu şu bakana hiç mi itimatiniz yok.puanlariniz yanmasın diye uğraşıyoruz diyor mart ve nisan aylarında olacak olsa böyle bir kaygısı olurmuydu.İlan bu hafta gelecek der sıyrılır işin icinden
-
@sradaninsan 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@fırat_-_ kpss öncesi demedi 2016 puanıyla alım yapmaya çalışıyoruz dedi
Nerde yapti o aciklamayi hic bir sitede yok
-
@ddguy kardeş bende rica etsem bana da yollarmısın
-
ama duyumcular bu hafta dedı
-
La kardesim duyumcilar temmuz agustosta diyordu inanmayin ne safsniz ya
-
@maliyeciadayi özel e bak hocam
-
@ddguy baktm hocam saolun
-
@İnmyheart bende salı günü eskiden gib de çalışan birinden rica ettim aradı tanıdıklarını bu hafta ilan geliyormuş dedi bende de böyle bir duyum var
-
@diyar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@İnmyheart bende salı günü eskiden gib de çalışan birinden rica ettim aradı tanıdıklarını bu hafta ilan geliyormuş dedi bende de böyle bir duyum var
Bakan bu hafta nerde aciklama yapti oyle bsy dolasyrda hic bir sitede yok
-
Arkadaşlar ne duyumundan bahsediyosunuz hala? Bakan Bey 2016 puanıyla 2000 kişi alacaz dedi. Olay bitmiştir bence.
-
@Mmrtz çorum da yapmıs kardeş youtube da var https://www.youtube.com/watch?v=OnecpHlMNRc
-
@Mmrtz Çorum'da yapmış sadece yerel gazeteciler takip ettiği için Çorum haber diye bir sitede var face yedek videosu düşmüş
-
-
@ddguy rica etsem bende alabilir miyim
-
@2525 arkadaşım bu imece dediğiniz çıkmış SınAv sorularimi ilk defa gircem sınava bilmiyorum herkes imece diyo
-
@ddguy rica etsem bana gönderir misin
-
@diyar ınsallah hocam bu hafta duyumları çoğaldı dıye ınandm bnde ınsallah gelır
-
Kurum sınavı hayırlısıyla olduktan sonra mülakatlar tahminen kaç ay sonra olur
-
@gozde41 gecen sene 4 ay sonra olmustu
-
Haziranda tahmini gireriz adam basvuralarnizi puan yanmadan almaya calisyrz dio bn o anlami cikardm