2016 Aralık GUY Sınavı
-
@totti valla nasıl bir cadı kazanına düştük anlam veremiyorum.Hepimiz siyirdik
-
@safiTÜRK69 le @Priss in niye sesi cikmiyo acep
-
bozok üni bingöl üni banane bıktım şu dpb de öğretim üyesi ilanı görmekten ne A grubu ne B grubu ilanı yok haftalardır yazık
-
Arkadaşlar biz bir sosyal deneyin içinde olabilir miyiz?
-
@merve1.2 Yetişkin bir mezun aklını nasıl çıldırır? deneyi.
-
Yatın gençler yatin
-
@karakalpaklı belki de çıldırdık farkında değiliz ,bilemiyorum
-
seni yeneceğiz gib
-
Arkadaşlar mesela gün içerisinde ilan gelmez mi?
-
@turkkızı daha önce gün içinde ilan geldiği zamanlar oldu evet ama genel durum gece yayınlanması
-
Yaz yaz bitmez
Forum yetmez
Anlat gib
Anlat sonkez
Bu masalda mutsuzlar var
Kadrosuz kaldı prens ve prenses ler -
@siyasetbilimci kimimiz sair olduk kimimiz deli
Nerde kaldin eyy gelir idaresi -
Sanirim bu basligin ugursuzlugu bir silip yeni baslik mi acsak
-
Bu başlığın altında umutlarımız var sabır çektigimiz zamanlar var hatırası var .
-
Sevgili Gib; şunu da belirtmek istiyorum ki benim dayılarım mafya.
-
Pareto zaten salı gününe kadar resmi gazete boş demişti bakalım yarından itibaren başlıyor asıl bekleyiş çarşamba perşembe cuma 3 günden birinde gelecek ilan inşallah
-
Yarın gece gelmez ise perşembe gecenin heyecanını düşünemiyorum. İlk ilanı paylaşan arkadaşa Yemek ısmarlayacam
-
@ddguy Selam dostlar ben her zaman burada olamıyorum kusura bakmayın. Ben duyumumu söyledim Cuma'yı bekliyoruz. Ayın 15'inde açıklama olacak duyumu tuttu ben bunun da tutacağına inanıyorum ama duyum sonuçta değerli dostlar kesinlik yok.
-
Yazmak içimden geldi. Hep duyum için yazacak değiliz ya dostlarım. Bir zamanlar ben de sizin gibi saatlerce forumlar takip ettim. Resmi gazeteler yeniledim geceler boyu. F5' in dili olsa derler ya tam da o biçim. Parasız kaldım, marketlerde çalıştım daha başka işler de yaptım. Ailemden azar yedim. Arkadaşlarımdan uzaklaştım. Yaşın kaç oldu tatavalarını dinledim günlerce. Kardeşimin şu sözü hiç aklımdan çıkmaz: ''Abi annem senin için çok ağlıyor''
Bir gün olsun kendime ya kazanamazsam demedim. Halı yıkama işlerinde çalıştım. Gece eve geç geldiğimde kolumu kaldıracak takati kendimce bulamazken koskoca IS LM leri sağa sola kaydırdım. Hiç kazanamam demedim. Yaparım dedim. Ders aralarında annemi uyurken çok izledim. Bilmiyorum belki şu hayatta ne kazandıysam ona borçlu olabilirim. Daha birsürü acılar dostlar...
Neyse kazandık bir şekilde. Ev bayram havası tabi. Annem yine ağlıyor ama bu sefer sevinçten. Kadınlar hep ağlar derlerdi de inanmazdım cidden öyleymiş. Hep kederden ağlayacak değiliz ya bir kere de sevinçten ağlayalım şu dünyada.
Takım elbiseler bakıldı ayakkabılar alındı. İlk iş günümü hiç unutmam bugün tam 10 yıl oldu. Şimdi dönüp arkama bakıyorum da bunca çile zorluk bunun için miydi diyorum. Tamah etmiyorum sanmayın Allah'ın her günü şükür ederim. Ama demek istediğim değerli dostlar ben hayatı kaçırdım sırf bu uğurda siz kaçırmayın. Küçük meseleler bunlar. Allah herkesin nasibini veriyor. Sizin yaptığınız beyhude çaba. -
@Priss bizde bekliyoruz hocam ne kusuru dediğiniz bi şey çıktı sizde ihtimali yüksek görüyorum