2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Priss maalesef ki hepimiz buna benzer hatta bundan ağır şeyler yaşayan arkadaşlarımız bile var ama işte insan kendi başına gelmeden ve kendi atlatmadan bazı şeyleri söylenenlerin çok da etkisi olmuyo illa kendin yaşayıp kendin öğrencen Rabbim sana en güzel mutlulukları nasip etsin ki geçmişteki acılarını gözün bile görmesin kardeşim Allah razı olsun
-
@merve1.2 anladım teşekkür ederim
-
Şimdi ilan gelecek mi bu hafta eskiden en azındn 3 4 gün önceden iller sayı belli olurdu meşalelede söndü pareto kondisyon eksikliği var sende
-
Haziran da ki hakimlik icin ilan yayimlandi ama kpss oncesi olacak guydan haber yok !
-
İnşallah yakında güzel haberler alırsınız diye düşünüyorum, yakında ilan olabilir (arkadaslar hilmi beye sormuştum hafta ici ilan gelecek mi diye bu cevabi atti
-
@hulyayasar ne kadar yakın maliye bakanı gibi konuşuyor bu yakınlar bi gelmedi:)
-
@hulyayasar deseydiniz yakın zamanda olacağını bilmiyen var mi diye halen politik cevaplar yakın zaman ne zaman onu bi bilebilsek inanılmaz şekilde rahatlayacağız,en az üç yaş genclesiriz
-
@İnmyheart sana geri dönüş yapmadımı hilmi bey:)
-
Artık şu yakında,önümüzdeki aylarda sözlerinden sıkıldım. Adalet Bakanı geçen ay belirtti sayıyı ve tarihi bugünde ilan geldi. Artık net bi tarih istiyoruz.
-
@köyün-agası yok sanırm bana gıcığı var
-
Ne uyudummmmm ne uyudummmmm
-
@İnmyheart Hilmi beye naptin sen de sana tripli
-
@hulyayasar valla ha bu adam da bi garip ben takip isteği gonderdim kabul etmedi beni
-
@ddguy bılmıyorm kı anlamadm bna bı yerde paylaşma demıstı paylastgmımı ogrendı acaba
-
@paretowilfredo hocam daha gelmedi Bi haber
-
@İnmyheart olabilir
-
@hulyayasar hocam ne kadar yakın dıye sormadnzmı
-
Herkes cik sıkıldı arkdaslar bu aonu belli olmayn cümlelerdn ama yinede soyleneni yazmdak istedim. @İnmyheart hocam zaten gec cevp verdi bende yazmdm tekrr yazaym mi bilemdn
-
@hulyayasar bnce yazn hocam görünce cvp verır
-
@hulyayasar hocam sana cevap veriyo bence de yaz